nedeľa 31. marca 2013

Beautiful Dreams 21


Lili:

Všetci pozerali na našu chatu. Podľa mňa ani nedýchali. Až na baby, ktoré tu už boli.
-Keď sa spamätáte čakám vás vnútri.....
Odpojila som sa od nich a vstúpila dnu.




Rozhliadla som sa dookola a nadýchla sa toho prostredia. Hneď som otvorila terasu aby do vnútra išiel vzduch. Všetko tu vyzerala ako keď som tu bola naposledy. Nič sa nezmenilo. Fotky po stenách, stuhy, obrázky proste všetko kde malo byt.
-Waw vo vnútri je to ešte krajšie !(Liam)
Otočila som sa. Stali tam všetci a so zatajeným dychom si to tam obzerali. Bola som pyšná že to patri nám. Takýto skvost. Vlastne oni sú prvý ktorých som sem pozvala teda až na Vick a Marry ale tie sa rátajú ako rodina. Bola som rada, že sa im to tu páči. Užijeme si tu kopec zábavy. Sa teším a veľmi
-Koľko rokov ma tato stavba? (Harry)
Koľko? Hm....dobre otázka. V rodine je už dlho....takže by mala mat....Zvraštila som celo a tuho rozmýšľala
-Hm....Keď sa zamyslím tak už dosť veľa ale pred 10 rokmi sme ju renovovali. A nasej rodine patri už 2. storočia. Takže dosť rokov ma ale zachovala je a keď sa renovovala dostala také pekne čaro.
Povedala som im menšiu históriu chaty Black. Áno musela sa začínať na naše meno. Však treba. Do vnútra sa vtrepal Louis a Niall nesúc nejaké veci z auta. Louis kufre a Niall? Čo iné ako jedlo :D  Tie onemeli. Musela som sa zasmiať. Za chvíľu im tu spôsobím sok. Rada sem chodievam aj sama. Mala som tu pokoj, kľud a mohla som relaxovať. A hlavne rozmýšľať nad všetkým. Milovala som to tu.
-Chcete prehliadku?
Nadšene prikývli a čakali čím im ešte prekvapím na tejto chata. V duchu som sa zasmiala. Asi všetkým. Ukázalo som im Záhradu+ bazén, Kuchyňu, jedáleň, 2 obývačky  ,terasu hornú aj dolnú na ktorej bol bazén a druhu jedáleň 




horna obyvacka

druha jedalen

horna terasa

dolna obyvacka+plazma

kuchyna a jedalen

Takto vyzera chata od zadu a je to zaroven dolna terasa


-Teraz sa rozdelíme do izieb. Všetky sú rovnaké takže nikto nebude mat že krajšiu alebo lepšiu. Okrem mojej tam sú len pridáte nejaké moje osobne veci. Takže Zayn a ja sme tam. Ostatní sa rozdeľte ako chcete
Vydala som podeli ako nejaký generál  a čakala ako si to rozdelia. Som zvedavá. Pristúpila som k Zaynovi ten ma objal okolo pása, oprela som sa mu o rameno a čakala ako sa tamtí rozdelia
-Ja som s Marry!(Niall)
Prevrátila som oči. No nie myslela som si že budeš s Liamom vieš? Také ťažko predpokladateľné to bolo pch!
-Ja s Vicky!(Harry)
Prekvapene naňho pozreli. No chlapče teraz si si zavaril a riadne.
-No čo! Je v pohode a dá sa s ňou rozprávať(Harry)
Povedal na svoju obranu. Ak to zaberie Styles......
-A ja som čo? (Louis)
Ozval sa urazený a šokovaný Louis buď ten chlapec vie tak dobre hrať alebo ja neviem.....Som zvedavá čo sa dozviem teraz
-Sorry zlatko ale tebe príde El a ja mam byt na ocot?(Harry)
Skákala som pohľadom s jedného a druhého. Aká El? Čo? Zase som pozadu
-Niečo mi ušlo?
Zahľadela som sa na Louisa a čakala čo mi povie. Začal sa ošívať. Trepol si po hlave
-No vidíš chcel som sa ta opýtať či by nemohla prísť Eleanor, moja priateľka. Prosím po mesiaci sa vrátila s Európy. Prosím!(Louis)
Začal žobrať. Hodil na mňa psie očka. No zoberme to s druhej stránky konečne sa s ňou zoznámi a povie mi čo naňho platí. A k tomu nevideli sa mesiac tak im to doprajem predsa len som dobra duša no nie?
-Však prečo nie? Dom veľký a miesta dosť.
Hodil sa mi okolo krku a začal ma pučiť. Prudko ma pustil a bral mobil
-Ehm....Lili? Mohla by prísť Daniell? Akurát sa jej skončilo turné kde tancovala. Prosím!(Liam)
Ďalší. Však jasne za chvíľu mi sem nasťahujte cely Londýn ale keď je to priateľka a ďalšia nová tvar....Tak prečo nie?
-Už som povedala dom veľký!
Nerada som sa opakovala. Ale zase bola som rada že sa ma vôbec spýtali a nedohodli sa s nimi za mojim chrbtom a bez môjho vedomia. Aj on ma objal. Aspoň tu bude veselo. Dobrého sa všade zmesti dosť. Aspoň sa s nimi konečne zoznámim. Teším sa a aspoň každí bude spokojní. Išli sme si po kufre. Vošli sme do nasej izby.


Mali sme krásny výhľad na jazero. Izba bola útulná a pekne ladená. Hneď som s tašky vytiahla rámik s fotkou. Bola som tam ja a Zayn, keď ju videl usmial sa a dal mi sladký bozk.
-Ďakujem
Zašepkal
-A za čo?
-Za to, že si do môjho života vzniesla svetlo
Pousmiala som sa. Ruky si obtočila okolo jeho krku, postavila sa na špičky a prisala sa na jeho pery. Ruky si dal na môj pas a pritiahol si ma ešte bližšie.
-Ľudia! El a Dan prídu okolo 19:00. Už tu budúúú!!! Jojojojojojojojo!!!!!
Do izby vpálil Louis. Keď nás zbadal zabudol zavrieť ústa.
-Bože vy si musíte tie sliny vymieňať stále? Nemôžete sa keď tak zamknúť? A prečo sem vždy vpálim ja?
Otočil sa a s hundraním vypochodoval s izby. Hral sa na naštvanú mrkvu. Zayn sa odo mňa odlepil
- Louis to ti poviem keď príde El!
Zakričal za nim. Vystrčil hlavu s dverí a škeril sa naňho
-Sklapni Malik!
-Až po tebe Tomlinson!
Buchol dverami. Dvoma veľkými krokmi prešiel ku mne a zase ma objal.
-Kde sme ti skončili?
Zašepkal keď sa venoval môjmu krku. Jemne mi po ňom prechádzal a sem tam aj kusol. Usmiala som sa. Budem zla.
-Počkaj do večera!
-Ale zlatkoooo
-Stiahni pazúry tider!
Odvrkla som mu drzo. Áno viem som zla ale mam hravú náladu. Zavrčal a hryzol ma do ucha. Ja som ho od seba odsotila a žiarivo sa usmiala.
-Chceš sa hrať cica?
Pozrel na mňa. Povedal to tak tajomne. Na mojom tele naskočili zimomriavky. Ach ten adrenalín. Milovala som ho a teraz ma vyslovene dráždil!
-Chyť si ma tiger!
Musela som provokovať! To by som nebola ja! Rozutekala som sa so Zaynom za pätami.
-Ja ta chytím!
-Keď naprší a uschne!
Bežala som ďalej a ďalej. Po celej chodbe.
-Čo sa to tu deje? 
Na chodbu vyšiel Liam. Sakra!
-Liam! Uhni! Brzdy nefungujú!
Zakričala som naňho. Bolo mi jasne že to neubrzdím ani keby som vzlietla. Nad moje sily! Cely zmätený na mňa hľadel. Keď mu to bliklo už sme sa kotúľali po chodbe. Skončila som tak, že som krížom ležala na Liamovi. Chudák! Ale houby chúďa ja!
-Čo sa to tu...(Niall)
Vybehol na chodbu s tyčinkou v ruku. Stále nechápem kde to berie. Čo ma ešte jeden kufor natrepaný jedlom? Keď nás uvidel začal sa smiať ako kôň. Zosunul sa na zem a valal sa s nami.
-Blondiačik zase más záchvat?(Louis)
-S čoho ho ma?(Harry)
Ostatní vybehli na chodbu. Keď nás uvideli aj Nialla. Začali sa rehotať ako fetnute sliepky! Doslova kotkodákali! No čo tak som nabúrala a skončila akosika divne ležiac na Liamovi ktorý sa stále s toho nespamätal. Neviem kto bol viac zmetený či on alebo ja.
-Lil ty podvádzaš Zayna?(Louis)
-Čo ta už omrzel a chceš mlade mäsko?(Harry)
-Haha sa nezdáš!(Niall)
Začali sa tam prekrikovať a mali oplzlé reči.....Hnusáci, hajzli! Budete chcieť jest!  Zayn ku mne podišiel s poker face výrazom. Nič k tomu nepovedal. To bude zle.... Zdvihol ma a prehodil si ma cez plece ako vrece zemiakov, akoby som nevážila nič. Začal so mnou utekať. Bála som sa že zakopne a rozbijeme si našu peknú fasádu! Kričala som a volala o pomoc. Všetci na mňa kašľali a smiali sa a zdvíhali dva palce hore. Hajzli, zradcovia. Vbehol do nasej izby. Zamkol aby mi nik nepomohol. Zamieril so mnou do kúpeľne.


Zlozil ma na zem a pritlačil o studenú stenu ktorá ma chladila na celom tele.
-Takže ja ti nestačím?
Neodpovedala som pretože sa dravo prilepil na moje pery. Bol ako zviera. Divy a neskrotný. Tvrdo a bez milosti sa mi jazykom dobil do úst, ukazoval mi kto je tu pánom. Nemala som ani najmenšiu šancu. Vášeň ma opantala a nemohla som sa ani poriadne hýbať. Nechala som sa nim viest. Ruky som mu obtočila okolo krku a ešte viac si ho k sebe pritiahla. On ma držal jednou rukou za bok a druhou mal vpletenú do mojich vlasoch. Niečo začal hmatať za mojim chrbtom.
-Čo....to.....robíš?
Vravela som pomedzi bozky
-Toto.....
Dopadla na mňa studena voda. Zvýskla som, ten blázon na nás pustil súdenú vodu. Až vtedy som si uvedomila že stojím v sprchovacom kúte. To som taká nevšímavá?


-Si blázon?
-Áno do teba!
Opäť sa mi prisal na pery. Bolo to krásne. To všetko. Voda na nás stále tiekla. Stekala nám po tele. Zašla som mu rukou pod tričko. Ohmatávala som mu všetky svaly. Bože to je chlap. Ako nejaký grécky boh. Tričko som mu prevliekla cez hlavu. Začala som ho bozkávať na krk. Všetky zabraný som odhodila kamsi do kúta. Jemne som ho kusla. Zavrčal. Zdvihol ma na ruky a odniesol naspäť do izby. Postavil ma na zem a rozopol mi mikinu. Začal sa chechtať. Zdvihla som obočie.
-Máš pekne tričko. Som rad že je to pravda.
Aha svitlo mi. Mala som na sebe tričko I love Zayn Malik
-Nejaký problém?
-Nie kdeže, si v ňom sexy, páči sa mi......
Nenechal ma odpovedať. Strhol ho so mňa a aj nohavice. Tak isto aj so seba. Spadli sme spolu na posteľ. Pokračovali sme presne tam kde sme skončili v sprche. Skláňal sa nado mnou a venoval všetku pozornosť krku a perám. Rukami mi blúdil po tele. Ja som mu zarývala nechty do chrbta od slasti ktorú mi spôsobovali jeho bozky. Už som myslela že k tomu dôjde. Bola som pripravene ako nikdy. Bola som si na 100% istá. Lenže zrazu sa Zayn prevalil a stiahol ma na seba. Ležali sme vedľa seba a prudko dýchali. Bolo to úžasné! Neviem prečo to stopol. Ale nikdy nevieš čo sa môže stať. Nikdy nehovor nikdy.......
-Prečo?
Opýtala som sa ho na rovinu bez žiadnej omáčky. Dúfam že pochopil
-Chcem aby to bolo krásne a romantické zaslúžiš si to. Aby sa ti to vrylo do pamäti a nie takto divoko to až neskôr.......
Usmiala som sa. Nahla som sa k nemu a pobozkala ho na líce. Ani neviem ako dlho sme tam ležali. Neskôr som vyhupla a obliekla si bledé rifle, biele conversy, také voľnejšie modré tričko a šatku okolo krku. Vlasy som si len rozčesala. 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára