pondelok 1. apríla 2013

Jazz Club 1


Konecne piatok. Chvila pre mna a nic ine. Dohodli sme sa s babami ze dnes pojdeme do nasho oblubeneho Jazz clubu. Jazz som milovala. Bol uzasny a vedel rozhybat moje stuhnute udy. Milovala som zvuk bubnov a ked sa bubenik odviazal no waw. Alebo basu ako znie. Bass gitaru alebo trubku no proste to bolo moje. K lasku k Jazzu som objavila neskor raz ked som pocula jednych umelcov hrat na namesti od vtedsy ho milujem. Ale nemyslite si ze pocuvam len to. Mam rada skoro vsetky styly. Pre  mna je dolezite aby mal dobry rytmus a pesnicku. Ale som zatazena na Jazze ano uvedomujem si to. A tak som nakazila aj svoje okolie ale nelutujem bolo to pre dobru vec. A co teraz? Akurat je 15:00 skoncila mi prednazka psychologie. Pol hodinu bude trvat kym sa dostanem na nasu kolaj. O piatej sa mame stretnut pred Starbuckom dajme tomu ze to stiham. Rychlo som bezala na najblizsiu stanicu metra a stihla som ho aj keby nie chodi kazdych 6 minut takze pohodicka. Ako inak a ako kazdy piatok metro bolo napraskane ale vosla som sa tam. Cely cas na mna zmurkal nejaky tridsiatnik ale uspesne som ho ignorovala. Som rada ze nevystupoval na tej istej zastavke ako ja. Rychlim krokom som sa dostala k nasej kolaji. Pozrdravila som nasho mileho vratnika. Urobila som si ocko ked som ho raz zachranila pred riaditelkou ale pst. Vybehla som na 4.poschodie a po dlhom hladani klucov aj odomkla. Ocitla som sa v takom mensiom bytiku. Bola to vlastne bunka pre 6 bab. 3 baby na jednej izby 3 na druhej. Ja som bola na izbe s Rose a Sarou. Vedla bola Marry, Will a Iza. Boli sme taka paradna sestica. Som rada ze sme si tak sadli. Vlastne to ich som nakazila s tm Jazzom a niekedy sa neizyval nik iny iba Louis Amstrong. To bol proste Pan muzikant. Velky vzor pre mna. Teraz na izbe (bunke) nik nebol. Vlastne ked je piatok baby koncia skor ako ja tak tie uz behaju po meste aj so svojimi polovickami. Aj ja som mala polovicku do nedavna ale vyklul sa s neho hajztel tak pekne plaval k  vode. Cakala som ze na tom budem horsie ale celkom dobre to zvladam aj ked niekedy mam tiez svoje stavy. No ale teraz na to nejdem mysliet. Idem si na svoj jazzyk juj. Konecne! Tasku s knihami a poznamkami som smarila do kuta izby a hned vliezla pod sprchu. Vlasy som si umyvala rano tak staci len telo umyt. Natrela som sa svojim oblubenym malinovym sprcháčom. Spokojna a vonavucka som na seba hodila sexy pradielko :D pre vlastny pocit :D:D musim sa potesit no nie? :D aj taka Milka by momentalne padla ale neskor. Otvorila som svoju skrinu a zacala pozerat co si vezmem. Hmm.. Nieco pohodlne.
Do oka mi padlo tricko s logom Coca cola ktore som amal na sebe asi iba raz. Potom slabunko slabunko tyrkysove rifle, bielo-krémove vansy, nejake kozenne naramky a riflovu bundu. Vlasy som si precesala a nechala rozpustene. Posledne upravy licenia. Z vrchu som schmatla moju milovanu kabelu a nahadzala do nej potrebne veci. Spokojna sama so sebou som na seba hodila este vonavku. Pri dverach som sa avsak zarazila.
-Sakra ruz...Ja koza
Ponadavala som si na vlastny ucet a este rychlo zbehla pre moj milovany cerveny ruz. Nenosila som ho moc casto iba ked som sa isla zabavat alebo bola nejaka prilezitost ako teraz. Jemne som si ho nanesiela otlacila o vreckovku aby sa moc neleskol a bezala na metro. Baby som videlas stat pred starbuckom aj s kelinkami v ruke.
-Ahojte kočky!
-No konecne Elly uz som sa bala ze zapustim korene!
Zvolala Rose. No Rose bola energeticka osobka. Polovicu hlavy mala ruzovu a polovicu blondavu ale pekne sa to prelinalo. Zahladela som sa do jej kuzelnych modrych oci a zaklipkala na nu
-Ano Pinky aj ja ta velmi rada vidim aj ty si mi chybala
Pinky bola prezyvka ktoru som jej vymyslela. Predtym nemala ruzove vlasy to az potom a aj sa to hodilo
-Nevolaj ma tak vies ze to nemam rada!
-Ale pst tichucko Pinky a cuckaj si cappucino
Odpalkovala som ju a pozrela sa na nasu zodpovednu Saru. Niekto musi byt taky medzi nami ostatnymi.
-Sara? Ze mas aj vanilkove latte pre mna?
Hodila som na nu psy kukuč. Prevratila oci a z tasky vytiahla moj kelinok.
-Dakujem mami!
-Nemas zac
Sara bol ako nasa mama. Proste starala sa o nas a dozerala na ans. Za co som jej bola velmi vdacna. A ako vyzerala? Pekne rysave dievca s okuliarmi. Bola velmi krasna. A aj je.
-Tak co ideme holky?
Ozvala sa nasa nedoskava Will. Ona bola s nas ta divoka a odviazana. Ale s nou sa clovek nikdy nenudi
-Zase mas jojo v zadku?
Podpichla ju Iza tie dve sa poznaju od skolky a su nerozlucna dvojka. Will bola blondynka a Iza brunetka. Ale navzajom sa skvele doplnali.
-Marry je madona Marry je madona
Zacala si spievat ako ste si vsimli Marry. Jej proste niekedy prepinalo ale uz sme si zvykli ale okoli enie tak sa proste niekedy za nu nepriznavame
-Marry zase? (Rose)
-A co?(Marry)
-Ale nic pod ty nasa Madona
Marry bola nizsia hnedovlaska.

Zasmiali sme sa a vybrali na cestu k nasmu klubu. Celu cestu sme sa zabavali a vtipkovali o nasich profesoroch. Aj ked nemame rovnake odbory sme v jednom areali a niektorych ucitelov mame spolocnych.
-....a minule jej vypadla proteza vies co to bolo? proste....
-Kachna prestan! To sa neda stop!
Zakricala som na Will. Preco kachna? No ani sama neviem raz sme nieco rozoberali o kačkach a najprv to bola kača a nakoniec kachna ale zvykla si a aj ona ma niekedy tak vola takze sme si kvit.
-A uz sme tu! (Iza)
-Vazne? Nevsimli sme si(Pinky)
-Mama ona ma buzeruje!(Iza)
-Pinky nebuzeruj!(Sara)
So skriepenim sme vosli dnu a zamavali Jakovi za barom. Usadili sme sa na nase zvycajne miesto a cakali kedy zacne show. Jake prisiel k nasmu stolu a naruzivo pobozkal Saru na pery. Bol to kus chlapa. Vysoky svalnaty a proste sexy a chodil tu s nasou pritomnou mamčou.
-Ble! To si nechajte na neskor!(Will)
Vyplazila jazyk a robila ze ju natahuje
-To ti poviem ked ti pride Josh(Jake)
-Nesprtaj!
-Nezacinaj si!
Sara to nejako stopla
-To ci vzdy holky?
-Sa este pytaj(Pinky)
Prekrutil ocami a vybral sa za bar namiesat nam nase drinky. O necelych 5 minut pred nas postavil mochitto, sex on the beach, pina colada, blue dream, rainbow a jeden nealkoholicky drink Jazz drink. Asi si mysliete ze si ho zobrala Sara ale ste na omyle. Ja nepijem nefajcim. H usi sa mi to ale znesiem to. Ale ja by som nemohla fajcit. Vypijem maximalne pivo a to tiez musi byt zmiesane alebo ked je nutne aj vino ´, sampanske inak sa mu stranim a poto mtie alkoholicky trepem sem. Pohodlne som sa oprela o moju sedacku a sledovala kapelu ako si ladi nastroje. Postupne sa sem zacali zbiehat chalani nasich bab. Len ja som bola na ocot ale nevadilo mi to. Samej je mi dobrej aspon mozem nezavezne flirtovat. A uzivat si zivot. Zrazu som pocula velky  smiech dnu vstupili 2 partie chalanov ale ja som si vsimla len a len jednu bolo ich 5.Boli vsetci jebatelny a sadli si k nasemu stolu mne srdce zamrelo ale nie z radosti ale zo strachu preco? Lebo prisiel moj byvali aj so svojou bandou. Ostatnych som mala rada len on je chuj. Za to ze ma vlacil za nos. Vsak vtedy som mu povedala svoje. Ked nas zbadali hned si k nam prisadli a ako na potvoru ten chuj (vlastnym menim Nick) sedel oproti mne
-Ahojte!
Zvolali naraz vsetci sa zvytali a debata sa rozprudila. Ja som ich ignorovala a radsej s sustredila na svoje okolie ako na nich. Uz som sa nevedela dockat kedy zacnu hrat. Bola som cela netrpezliva.
Nakoniec som sa dockala a rozozvucili sa prve tony trubky. Pohodlnejsie som sa oprela a zapocuvala sa a nechala sa unasat zvukom......



Druhy pohlad :


-No tak chalani podme do toho klubu! Dnes tam je jeden znami a zavolal nas prosim uvidite bude vas to bavit!
Zobronil uz po desiaty krat Niall. Chcel aby sme sli do nejakeho Jazz clubu lenze ostatny chceli ist na diskoteku. Uprimne ja by som isiel radsej na nejaky ten jazzík.
-Ale Niall! Tam budu same babky!(Harry)
-Vsak co si stazujes Harold? Tvoja vekova kategoria(Louis)
-Ty debil!(Harry)
-Nemate pravdu minule som tam len zbehol a vies kolko uzasnych bab? A sexy? Prosim chalani podme podme!!!!!!!
Klakol si na kolena tak toto je extrem pozrel som na Harryho, Louisa a Zayna. Bolo mi jasne ze ho natahuju ale toto zaslo daleko. Chudak moj blondiacik.
-Niall postav sa pojdeme hlavne neutieraj tu zem
Povedal som mu. Hned ozil. Oci mu svietili ako 2 baterky.
-Jupi! Dakujem chalani vela to pre mna znamena! O deviatej to zacina je sedem o stvrt na devet tu dole pojdeme skor. Idem zavolat strykovi nech nam rezervuje stvol
Z nejakym mrmlanim odisiel prec. Prevratil som oci. Hore som sa vybral ako prvy a za mnou aj ostatny. Rychlo som sa umyl a hodil na seba rifle, koselu a biele conversy. Vyvalil som sa na postel. Do mysle mi vbehli myslienky spred 2 mesiacov. To uz je tolko. Ach ani mi to tak nepride vel mi mi chyba. Ano vtedy sme sa s Dan rozisli lebo to uz nezvladala......Nejako som sa cez to dostav vdaka chalanom, rodine a fanusickam. Ale stale to boli. 
-No tak pohyb pohyb! Zayn davaj si krasny ani vlasok ti neodtava tak davaj makaj uz ste tu mali byt
Prekvapene som vysiel na chodbu a videl ako blondiacik vydava prikazi. Si so mna robis srandu? Niall a rozkazovat? S uskrnom som to sledoval z boku. A div sa svet di 3 minut tak boli vsetci nastupeny a vyfesakovany.
-Vidite ani to nebolelo
Harrymu hodil kluce a sadol si do auta
-Kto to je a co urobil s nasim žrutom? (Harry)
-To je diabol!(Louis)
-Vyhrazal sa mi ze mi vezme vsetky moje laky!(Zayn)
No povedzte mi ja neviem co mam pri nich niekedy plakat alebo smiat sa.....


Po 20 minutovej jazde sme zastali na parkovisku a spolu sa pobrali do klubu. Prvy dojem? Ostali sme stat vo dverach. Uplne sme onemeli. Bolo to tam uzasne. Vsade plagaty od skupin a podpisane
Ako sme vosli k Niallovi pribehol nejaky starsi pan. Vrucne sa objali neskor som sa dozvedel ze je to ten stryko. Usadil nas vedla nejakej pocetnej skupiny. Ale zase bol tam uzasny vyhlad na podium. Nenapadne som si obzrel tu skupinu. Bab tam bolo sest. dve boli brunety, jedna rysava, jedna mala ruzove vlasy. Ale ta posledna.... Vyrazila mi dych. Sedela od nich kusok dalej nezapajala sa do debaty len pozorovala podium s hudibnukmi a cakala na hudbu. Viac som sa k nej prisunul a pootocil. Zacal som si ju obzerat. Siahala mi asi po plecia. Bola chuda ale s ladnymi krivkami. Hnede cokoladove vlasy jej siahali do pol chrbta. Tvar mala jemne tvarovanu. Otocila hlavu mojim smerom tak ze som videl jej krasne cokoladove oci olemovane hustymi mihalnicami. Na plnych perach mala cerveny ruz. Vyzerala uzasne. Tak zvidne ale zaroven aj nevinne. Pred nou bol polozeny pohar s niecim oranzovym. 
Hm tak to bude asi len dalsia s tych ktora len pije. Skoda inak je chutna. Boze Payn to si vazne povedal? A co Dan? Dan je minulost...ale...ziadne ale zi pritomnostou a nie minulostou.....Na toto som nemal odpoved...Do prdele preco sa rpzpravam sam so sebou?  To je uz zle......Zrazu som zacul prve zvuky trubky a hlboke tony basy. Na tele mi naskocili zimomriavky. Celym srdcom som sa sustredil na hudbu ale ona stale odputavala moju pozornost. Stale som na nu hladel. Fascinovalo ma to ako pocuva. Znie to divne ale mali ste ju vidiet. Oci mala zavrete a na tvari jemny usmev. Nohou poklepkavala do rytmu a rukami si buchala po stehnach. Bola kuzelna. To ma byt co? Take nieco aj existuje. Chalani sa tam stale o niecom bavili ja som to vnimal stylom jednym uchom dnu druhym von
-Hej Liam! Zem vola Liama ozvyte sa!(Louis)
Zacal mi hukat do ucha
-Vravel si nieco?
Zavrtel som hlavou a odtrhol od nej pohlad. Chalani sa na mna usmievali ako slniecka na hnoji
-Hm ktora ta zaujala ze si nam prikyvol na to aby sme sa na gauci spustali po schodoch?(Harry)
-O com to tocite?
-Ale Liam nie sme slepy od kedy sme sem prisli hladis k vedlajsiemu stolu usmievas sa a si mimo tak von s tym!(Niall)
-Vy ste blby
Zamrmlal som a otocil sa od nich. Opät som na nu hladel. 
-Takze to je ona? Ta s tymi cervenymi perami? (Niall)
Zasepkal blizko mojho ucha a mna hodilo do predu dobre ze som nespadol
-Niall ty blbec chces ma zabit?
-Takze je to ona?
Nedal si povedat. Chalani nastavovali usi ako satelity. Nic ine mi neostavalo len som jemne prikyvol
-Ha vidis Styles zaplat!
Nastavil Louis k Harrymu ruku. Ten mu s frflanim do nej vlozil bankovky.
-Mam ti nieco o nej zistit?(Niall)
-Nebud akcny dobre? Ked budem nieco chciet vediet pojdem za tebou ok?
-Plati!
A uz ma nechal na pokoji nastastie. Musel som na nu stale hladiet. Fascinovala ma kazdym jednym svojim pohybom co to ma znamenat? Co myslis ma chalana? Boze Payne mlc! 
-Hej! Elly! Zase pijes tie svoje dzusiky? Kedy prejdes na nieco tvrdie?
Zhukol na nu nejaky chalan co sedel oproti  nej. Trhlo nou pretoze bola zapocuvana do hudby. Na tvari sa jej usadil zamraceny vyraz.
-A ty sa co do mna staras? Ja nepotrebujem pit alkohol aby som si nieco dokazovala ako niektori ze Nick.
-Ty mala drza...
-A? Nevies co povedat tak ma urazas? Daj mi pokoj a nestaraj sa do mna. Uz spolu nechodime a nemas na to pravo! Tak zalez
Hodila nanho pohrdavy pohlad a otocila sa od neho. On ju chnapol za ruku a otocil k sebe. Bol uz pripity a preto urobil co  urobil......

Elly:

Nick ma chytil za ruku a otocil k sebe. Velmi to bolelo. Ten debil bol uz opyti a nevedel co robi. Pritiahol si ma k sebe a na per mi vtihol bozk. Hned mi vopchal jazyk do hrdla lenze ja som ho od seba odsotila a strelila mu jedno hlucne za ucho. Myslim ze vtedy sa na nas upieralo velmi vela parov oci
-Co si to dovolujes? Vyzeram ako ta jedna s tymch tvojich handier? Este raz si nieco taketo ku mne dovolis tak uvidis! Pocho ze mi uz spolu nikdy nic mat nebudeme!
Trocha som vrieskala lebo ma vytocil. Sara sa postavila a pribehla ku mne
-Elly pokoj dychaj on
-Co on? Nezastavaj si ho! Dobre si to videla tak ho neobranuj!
-Sara Elly ma pravdu(Pinky)
Zastala sa ma a vrhala nanho vrazedny vyraz. Iza zbehla pre Jakeho a ten ho viviedol. Nick ani necekol cely cas bol ticho. Jeho banda isla s nim. Aby sa nepovedalo aj som to chapala. Ked odisiel konecne som sa uvilnila a mohla si opät vychutnavat hudbu. Baby ma radsej nechali lebo vedeli ze teraz som ako sopka pred vybuchom a nevedia co maju odomna cakat. Sedeli sme tam uz 2-3 hodinky a baby mali toho uz dost
-Elly mi uz ideme ides aj ty? (Will)
-Nie ja tu ostanem do konca a pojdem tym autobusom
-Dobre
Bolo normalne ze som ostavala do konca. A teraz som potrebovala byt aj sama. Pohodlnejsie som sa usadila. Prvrela oci a buchala si do rytmu. Trochu som sa vlnila aj hornou castou tela. Take to bolo rytmicke. Proste milujem Jazz.....

Liam:

Videl som ako tie jej kamaratky odchadzaju a ona ostava. Vtedy co ju ten chalan pobozkal citil som sa divne. Mal som chut vstat odtrhnut ho od nej a jednu mu vrazit. A taketo chutky som nemal este pri nikom. Rychlo som to zahnal a pokusal sa venovat hudbe ale neslo to. Bol tu jeden rusivy bod. ONA. Meno som prepocul ja tukan blby. Pozrel som na chalanov a ty uz mali toho dost. Niall bol ako tak pri vedomi tak som ho vyslal s nimi v taxiku ze ja vezmem auto. Nenamietal. Tak som este ostal a sledoval ju cely ten cas dalsie 2 hodiny. Vobec ma to neomrzelo. Videl som ze dopila. Chcel som jej nieco objednat. Zavolal som k sebe barmana. Niallovho bratranca Jakea
-Pocuj chcem jej objednat drink ale neviem co pije poradis mi?
Na tvari sa mu objavil usmev
-Ona nepije alko ale nealko a teraz pije Jazz drink takze jej ho spravim. Uz bol na ceste prec ked sa otocil a pozrel na mna
-Mimochodom vola sa Elly
Zmurkol a odisiel miesat. Takze Elly. Zaujimave meno. Este som ho nepocul. Z coho moze byt zdrobnenina? Elizabeth? Hm....Jake niesol drink ktory som jej objednal. Polozil jej ho na stvol a nieco jej povedal. Otocila sa mojim smerom. Najprv na mna prekvapene hladela potom zdvihla pohal a akoby si so mnou pripila odkyval som jej hlavou a stale ju pozoroval

Elly:

Jake mi zrazu doniesol drink
-Ale ja som si neobjednala
-Ja viem ale tam ten chalan ti objednal drink. Cely vecer nemoze s teba spustit oci a ty si ho nevsimnes boze Elly preber sa!
-Ty si blby
Necakala som na jeho odpoved a otocila sa tym smerom. Vtedy som sa zrazila s krasnym pohladom cokoladovych oci. Ten chalan bol nehorazne pekny. Maj hnede vlasy ostrihane na kratko, krasny usmev, krasne hnede oci. Bol cely krasny. Prebrala som sa z tranzu zdvihla pohar a podakovala mu. Od vtedy som na sebe citila jeho pohlad. Cele telo sa mi chvelo. Boze nedivaj sa tak na mna! Cely cas som bola nervozna a trocha tazko sa mi sustredovalo na hudbu. Rozmyslala som co urobim. Hm....Maybe?......Ano to by slo

Liam:

Od vtedy mi prisla akasika nepokojna. Zeby som to sposobil ja? Nenamyslaj si Payne ale co aj ked? Hm....Okolo tretej ked uz dohrali postavila sa a zmyzla na WC tam som z ist nemohol. No co uz uz ju asi neuvidim. Podisiel som k baru a zaplatil aj za tych opilcoch. Ako mi Jake vydaval na tvari sa mu mihol usmev
-Netvar sa prekvapene
-Co?
Nestihol som ani dohovorit a na rameni som pocitil poklepkanie
Otocil som sa a hladel do tych hnedych krasnych oci. Krasne sa na mna usmiala a obrala ma o rec. Z blizka je este krajsia. Co teraz? Boze Liam! Urobi nieco. Ale ja nic ostali s,me tam stat a hladeli sme si do oci. Zrazu pokrutila hlavou a milo sa na mna usmiala
-Dakujem za drink nemusel si
Necakane sa ku mne nahla a na lice mi vtihla bozk. Citil som ako mi do zadneho vrecka na rifliach nieco vklada. Ja som nemal slov. Len som sa na nu priblblo usmieval.
-Tak sa teda maj pan neznami. Dufam ze sa este niekedy stretneme. A odkracala prec. Dival som sa na jej vlniace sa boky. Nemal som slov. Ako matoha som presiel s autu a dopravil sa domov. Az na izbe mi doslo co sa stalo. Vbehol som do kupelne a na lici som nasiel otlacok jej pier. Boze! Keby som nemusel tak ho ani nezmyjem. Potom sa mi este raz prehrala ta sytuacia. Ruku som strcil do zadneho vrecka a vytiahol papierik roztvoril som ho a tam bolo napisane Ak sa chces este stretnut zajtra pod Londynskym okom o 15:00..............To snad nie je mozne mne sa snad sniva? Ja ju este uvidim? Waw......Otocil som papierik a tam bol otlacok jej bier a cislo. Rychlo som si ho opisal do mobilu a napisal jej spravu. S uzasnym pocitom na dusi som si lahol a zaspal ako babätko.....


Elly:

Neverim ze som to spravila! Co si o mne pomysli ? Ze som nejaka puša? Nie dufam ze nie. Nebolo to prehnane? Taketo myslienky ma trapili celu cestu. Dufam ze tam pride....Este rada by som ho videla. Prisiel mi taky iny od ostatnych. Taky zaujimavy. Cim to bolo? Uz som otvarala dvere na izbe ked mi pipol mobil...Nezname cislo. So zaujmom som otvorila spravu. Srdce mi zaplesalo. Bolo tam napisane

Rad sa s tebou stretnem. Zajtra pod tym okom to plati. Tesim sa.Lxx

Ano! Usta sa mi automticky rozliali do usmevu. A ostaval mi po cely cas ako som sa umyvala az kym som nezaspala......

1 komentár: