nedeľa 21. apríla 2013

Dark Side 37


a je tu dalsia cast :D chcela som ju dat vecer ale stihla som ju napisat :D tak si ju uzite :* nazor potesi :)


Cítila som chlad jeho pier. Chlad jeho dychu. Nebezpečenstvo sa miešalo s vášňou a navzájom sa bili. Nevedela som či sa mam báť alebo nechať vášeň nech mnou lomcuje. Viečka konečne klesli a ja som videla len temnotu. Zrak nahradili ostatne zmysli. Pery sa jemne chveli v symfónii nedočkavosti. Keď vtom som pocítila silný naraz. Prekvapene som otvorila oči. Hodilo ma o par krokov dozadu. Ledva som udržala rovnováhu na mojich roztrasených nohách. Chvela som sa po celom tele a nevedela čo sa deje. Zreničky mi len tak kmitali zo strany na stranu. Až som zaostrila a pozrela pred seba. Niall stal
vyše troch metrov odo mňa. Chrbtom ku mne. Zreteľné som mohla vidieť ako sa jeho ramena trasu od zlosti. Tuho zatínal päste a ja som vtedy dostala strach. Spravila som niečo zle?
 Bola mys lienka ktora ma napadla ako prvá. Preglgla som. Bolo to tak hlasne až ma striaslo a ja som ten jednoduchý pud ignorovala.
-Prečo! Vysvetli mi prečo! Prečo nedokážem spraviť jednu obyčajnú vec? Prečo!
Jeho hlas preťal to strašidelné ticho. Jeho sýty hlas rozochvel moje telo od strachu.
-Kurva!
Zvrieskol. To zviera vo mne, ta vyplašená srna cítila strach. Podvedome som ustúpila dozadu ďalej od nebezpečenstva. V tej chvíli bol on lovec a ja jeho korisť. Ten pud vo mne mi radil ujsť. Ale srdce radilo ostať.
Z jeho úst ušlo hrozivé zavrčanie. Niečo šklblo jeho telom. Ramena sa ešte viac zhrbili a svetlo ktoré naňho dopadlo mu pridávalo na temnosti. 
-Som len obyčajný idiot! Prečo sa toto všetko stalo? Povedz prečo! Kurva!
Opäť prehovoril. Tentoraz to bolo ešte horšie ako predtým. To vyplašené zviera vo mne sa vzoprelo a ovládlo moju myseľ. Neváhala som. Rukou priloženou na ústach som sa otočila a začala utekať tak rýchlo ako som len vedela. Slzy ktoré som zadržiavala mi začali po kvapkách stekať dole. Rukou som tlmila vzlyky. Za sebou som počula zúfalé volanie môjho mena. Neotáčala som sa. Nechcela som vidieť ako blízko za mnou je. Lebo inak by som to vzdala. Adrenalín napĺňal každú jednu bunku v mojom tele. Dával mi klamlivú nadej že dokážem utiecť mýtickému stvoreniu. Bola chyba tomu veriť.
Prudko ma hodilo dozadu. Ja som na ľavej ruke pocítila železný stisk. Tie mocne ruky ma k sebe otočili. Ticho som vykríkla. Od strachu, bolesti, zúfalstva....Bol to výkrik do tmy. Krik ktorý volal o pomoc....
Než som stihla niečo podniknúť na svojich perách som pocítila niečo chladne, drsne a vášnivé.....
Jeho Pery.....


Od šoku som mala otvorene oči. Nevedela som či sa mi to iba sníva alebo je to naozaj. Ale keď pomaly začal s nimi tancovať do neznámeho rytmu pochopila som jednu jedinú vec.
Je to skutočnosť...
Moje rozochvene viečka pomaly klesli. Telo ktorým som teraz nedokázala ovládať si užívalo ten neznámi ale tak žiadaný bozk ktorý sa konečne dial. Stala som tam ako socha a užívala si ten drsný dotyk jeho pier. Boli iné ako hocikoho ďalšieho. Aj keď boli nedostupne a akoby vytesane z kameňa boli jemne a sladké ako ta najlepšia sladkosť akú som kedy ochutnala. Medzi tým ako naše pery tancovali v jednom rytme svoje veľké dlane presunul s mojich rúk a objal ma okolo pása. Prudko som zalapala od toho nečakaného pohybu ale naše bozky som neprerušila. Moje srdce vyslalo signál do tela v ktorom bilo. Roztrasene ruky som zdvihla a polozila mu ich na ramena. Nedokázala som ich obmotať okolo krku. Prišlo mi to ako zakázaná vec. Zrazu ako sa ten bozk začal tak sa aj skončil. Jeho pery sa odtiahli od tých mojich. Viečka som nechávala stále zavreté a vychutnávala si poslednú chuť bozkov. Celom sa oprel o to moje a ja som potichu počúvala jeho splašený dych. Srdce mi narážalo do hrude tam ho musel počuť. Nosom sa obtrel o ten môj. Takto sme tam stali. Bez jediného pohybu ako dve vytesane skaly a užívali si tie pocity s našich bozkov.
Keď aj ten posledný elektrizujúci impulz opustil moje telo otvorila som moje rozochvene oči. Stretla som sa s ažúrovým morom ktoré ma pozorne sledovalo a čakalo. Hoc jeho oči boli chladne ako ľadovec na jeho perách pohrával jemný úsmev.
-Prepáč ja som musel. Cítim sa ako v raji. A ty si moje pokušenie. Si ako zakázané jablko ktoré núkal diabol. Podľahol som. Ale nevzdám sa svojho raja. Si pre mňa niečo neopísateľné. Niečo čo ma doplna. Ely ak sa rozhodneš odisť ja ta nepustím. Budem sebec ale potrebujem ta.
Odmlčal sa a hlboko sa mi zahľadel do očí. Jeho stisk na mojich bokoch zosilnel
-Ely....
Zahľadel sa hlboko do mojich oči a ja som mala pocit že som v nich zbadala teplo...City
-Prosím zostaň so mnou....


Bol taký bezbranný po tejto vete. Tak ľahko sa mi odhalil. Odhodil svoju bariéru a priznal niečo čo bolo preňho nepochopiteľné. Nevedela som čo mam povedať. Sama som bola zmetená s toho všetkého. Zavrela som oči. A nechala rozhodnúť moje srdce...
Áno tak....
Pomaly som otvorila svoje oči. Videla som jeho napätý a nervózny výraz ktorý sa miešal so strachom. Toto nebezpečné zviera po prvý krát pocítilo strach. Strach o to že o niekoho príde. A ja som bola ten sudca ktorý rozhodne. Svoju malú a roztrasenú ruku som zdvihla k jeho tvary. Opatrne som ju priložila na jeho chladne líce. Po mojom dotyku sa napli všetky svaly. A on očakával rozsudok ktorý som sa mu chystala dať...
Pomaly som sa k nemu naklonila. Lícom som sa oprela o to jeho. Viečka mi opäť klesli a ja som s miernym úsmevom na perách zašepkala jen jedno slovo
-Zostanem.....



Tak baby moje konecne ste sa dockali vasej vytuzenej a dlho ocakavanej casti. Ano Niall a Ely sa konecne pobozkali v 37 casti :D az tak som to natiahla:D no uf :D ale tak no nedalo mi to. keby bolo na mne tak si este pockate. ale som dobra. a btw viete ako hnusne som to chcela zakoncit? by ste nevedeli co mu povie ale povedala som si ze nie dnes nie. dnes si zasluzite normalny koniec. aj ked neviete ako zareaguje ale pst. btw baby. dost dlho som nad tym uvazovala. a aj som sa rozhodla. bude podmienka iba pri Dark Side ze tu chcem mat 10 komentarov. viem som svina ale ide o to ze ju nepridavam casto a dost nad nou rozmyslam aby nebola rovnaka ako Twilight alebo upirske denniky. Neviem ci sa niekedy zamyslate nad tym ako dlho trva nieco vymysliet. Ale proste vzdy je tu 8 komentarov od tych istych dievcat. Baby moje dakujem vam vzdy mi viete vycarit usmev na tvari ste moje slniecka. 
Niekedy si vsak davam otazku keby som povedala nech to neskomentuju bol by tu nejaky? hm asi nie. Tak preto by som aspon tych 10 komentarov poprosila. Nie je to vela. Nechcela som byt zla ale v poslednej dobe som nad tym uvazovala. To vsetko. Btw dufam ze sa cast pacila :)

12 komentárov:

  1. Ako, ako ako to čo tam hore ja ako nedýcham -_______-"
    Neprijímam kyslík -_____-" Tam som dostala mini šok keď sa rozutekala preč!!!!! Uvedomuješ si to?!?! -____-" No Niall že zakazané jablko... zaľúbil sa? O.o Júúúúúúúúúúúúúúúúj :33 Proste bomba!!!! :33 Ja už som si myslela že jej niečo urobí ani nevieš jak som sa bála začiatku!!! Si zlá mrkvef! :DDDDDDDDDDD šupky ďalšiu :33

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :3 dokonalosť :3 ja ťa zbožnujem že si nás neukrátila o pekný koniec... :3 teším sa na ďalšiu :) a prepáč že nekomentujem.. ale málo času..:( Sááš

    OdpovedaťOdstrániť
  3. akože už som myslela, že sa nepobozkajú -_- v týchto veciach si hrozná :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD dokážeš človeka ponaťahovať ako nikto .. som zvedavá ako budeš naťahovať ich "chvíľku" (If you know what I mean) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    ale časť je jednoducho skvelá, úžasná, dokonalá ako vždy :** viacej k tomu nemám čo dodať, opäť si ma obrala o slová :DDDDDDD *K*

    OdpovedaťOdstrániť
  4. shiiiiiiiiiiit! :OOO dýchaj,Vanesa dýchaj! fúú :O toto tu dokonalosť! ty kokos ďakujem za "pokojný" spánok dnes :DD furt budem rozmýšľať nad tým, nad tým, že sa konečne pobozkali! :D furt si to budem predstavovať v mojej šišatej gebuli :DD ešte raz dokonalé! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. juuuuuuuuj konecneee som sa dockala, no tak supuj dalsiu makaj ja chcem vidiet pokracovanie ;) inak je to uzasne napisane jak vzdy, si fakt talent :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Úžasná časť už sa neviem dočkať na ďalšiu :D a kedy ju Niall konečne zoznámi s ostatnými? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. aaaaannnnoooooooo :D:D:D oni se konečně políbili :D já se tu snad rozplynu :33 to je naprosto dokonalé.. jako když ona začla utíkat řikala sem si jako cože? :D ale naštěstí to bylo takhle! :D naprosto dokonalé,boží, skvělé, no ono se to nedá popsat slovy :3 ♥ strašně se těším na další část :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. brutáálne :)!!! a konečne byla pusáááá :3:3:3,,, úplne žerem tento tvoj príbeh ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. aaaaaaaaaaaaaaaaaaa konečneee ♥ píšeš krásne :O a neprestávaj a ryyychlo dalšiu časť !!! ;))))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Je to geniálne, mega super bombastické :-D ja ťa milujem zbožňujem......dúfam že si vieš domyslieť ďalšie slová :-D keď čítam tvoje časti tak mám na tvári úsmev ako feťak :-D nesmierne ťa obdivujem za to že je to úplne iné ako v twilight alebo v upírských denníkoch (to že som nevidela z upírských denníkov ani jednu časť tu vôbec nehrá rolu :-D)...inak ja si myslím, že keby si nám povedala, aby sme to nekomentovali, tak aj tak by si tu mala veľa komentárov lebo by sme ťa neposlúchli :-D :-D (môj názor, nie každý sa s ním musí stotožniť :-D)
    BTW ty si z Rajeckej lesnej? :) ja tam idem na púť :-D :-D :-D
    *Janka*

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Aaaaa bozee ....... Neviem čo mám napísať.... Neviem opísať moje pocity ..... Ako keby som to prežívala ja nemôžem..... Ach si úžasná .... Klobúk dolu neviem čo mám ná písať ľúbim tá .... <3 <3 <3 <3
    moc moc moc lepšiu poviedku somnecitala ...... !!!! <3 ;-) ;-)
    Lenka :-)

    OdpovedaťOdstrániť