pondelok 26. augusta 2013

Holiday...10

dalsia cast :D viem dala som si na cast ale mala som napady s tymi jednodielovkami a napadol ma novy namet na mensiu poviedku ale zatial pst :D a inak mam taky navrh vsimla som si ze sa vam tie moje male poviedky pacia co ma naozaj tesi. A ak mate nejaku takuto temu tak mi ju napiste a ja o nej napisem jednodielovku ako bola napr Pain,tolerance alebo Storm moze byt? :)


Dobre ráno
Lili:

Pomaly som sa k nim blížila. Úsmev mi svietil na tvary hoc mi v hlave hučalo. Akoby mi tam niekto trieskal a nechcel prestať. Potrebovala som nejakú zázračnú tabletku od Charli. Budem ju musieť poprosiť.
Všimli si ma. Vlastne všetky si nás všimli. Baby o niečo vtipkovali ale ja som nemala silu vnímať teraz viac veci naraz.
-Holky!
Skríkol Jered a prirútil sa k Lucy. Poriadne ju objal akoby sa nevideli desať rokov. A to od neho odišla pred desiatimi minútami. Prišiel aj Mike a Lucas. Pobozkali svoje polovičky a mňa objali.
-No poďme chlapci lebo tam nám na Lils čakajú jej nápadníci
Zasmiala sa Lucy a ja som na ňu oduto pozrela
-Nie sú to nápadníci tak si s toho nerob srandu
Vyplazila som jej jazyk a otočila sa jej chrbtom. Konečne sme sa dostali k chalanom. Keď som zbadala ako sa tvary Louis, Harry, Zayn a Niall neudržala som sa a spustila obrovský smiech až ma rozbolela hlava
-Vy teda vyzeráte chlapci!

Dostala som so seba a videla ako sa Harry chytá za hlavu
-Tichšie prosím mam pocit akoby ma prešiel kamión
Zavrčal a ja som sa uškrnula
-Nie si sám chlapče
Žmurkla som naňho a zvítala sa s chlapcami.
-Tak ideme sa najesť už som hladný!
Zaskuvíňal Niall a chalani sa len chabo usmiali a prikývli. Našu véélku skupinu viedol Niall a my ostatný sme šli za nim ako stádo oviec.
V jedálni sme museli pospájať stoly aby sme sa všetci zmestili ale nik nenamietal. Vtedy sa začal veľký rozhovor. Hlavne rozoberanie našej včerajšej party.
-Harry mal si sa vidieť. Od Lils sme ta nevedeli odtrhnúť si sa k nej tak pricucol!
Louis veľmi nebezpečné gestikuloval až skoro trafil čašníka ktorý šiel okolo a ani sa neospravedlnil. Ja som zatiaľ chytala červený odtieň a priala si prepadnúť sa pod zem len aby som to nemusela počúvať.
-Nie to väzné? Prečo som tam len nebola?
Smiala sa Lucy ako šialená dobre že sa tými vajíčkami nezadusila
-Louis na tvojom mieste by som sa moc neozývala keď si tam začal obchytkávať Harryho
Zákerné som sa usmiala a videla ako mu úsmev zmizol a konečne stratil reč. S Niallom som si ťapla pretože aj doňho sa obúval a bola konečne spokojná
-Takže vravíte že dnes dávate repete aj s nami?
Lucy sa naklonila a lakťami sa oprela o stôl. Nevinne sa na chlapcov usmiala a zažmurkala. Ty ostali chvíľu ohúrený ale nakoniec na seba pozreli a prikývli
-Prečo nie? Veď sme na dovolenke treba si užívať!
Skríkol Harry a to vyvolalo skupinový smiech. Nakoniec sme sa akosika najedli aj keď stále nechápem ako keď sme sa rehotali buď na Louisovi alebo Lucy. Videla som ako to Jereda hnevá ale musí si zvyknúť Lucy je už raz taká a nik ju nezmení.
Nejako sme sa dohodli e za pol hodinu sa stretneme pri plazovým bare aby sme strávili cely deň spolu.
Vidíte? Šli sme sem len 4 baby bez sprievodu a teraz nás je.12 pekná partia no nie?
Zavrtela som hlavou a ponáhľala sa na izbu aby som sa stihla prezliecť. Hodila som na seba už suché plavky a voľne biele tričko. 
Do ruksaka som nahádzala krém, okuliare zastokla do vlasov, fotak, do ruksaka hodila ešte schladujuci sprej a nejaké žuvačky a samozrejme slúchadla lebo bez toho to nejde. Mobil som vložila do vnútorného vrecka. Obula som si žabky a chcela isť keď mi pohľad padol na tričko na fotelke. Usmiala som sa keď sa mi pred ocami vybavila Liamova usmievavá tvar. Rýchlo som ho poskladala a vzala do rúk. Zamkla som izbu a utekala do haly kde ma čakali baby aj s ich polovičkami. Už sme sa stretávali až tu alebo skôr u Charli na izbe. 
-No konečne hviezde
Stuchla do mňa Andy a ja som sa na ňu usmiala. 
S veselým rapotaním sme sa vybrali smerom k plážovému baru keď okolo mňa niečo presvišťalo. Zarazene som ostala stáť a sledovala Louisa ako uteká pred Zaynom. Zbadala som smejúcich sa chalanov tak sme sa k nim presunuli a sledovali tých dvoch
-Ty hajzel krpatý! Vráť mi ten mobil okamžité!
-Zabudni Malik to máš za tu smsku ktorú si poslal El!
-Ma volať Perrie!
-To mi je jedno! Pošlem jej tak isto fotku s tvojim holým zadkom ako aj ty mojej El!
Vrieskali po sebe a naháňali sa ako zmyslov zbavený. Musela som sa usmievať a sem tam sa uchechnut nad nadávkou ktorú vychrlili jeden na druhého
-Naháňajú sa tak už dlho?
Charli ukázala na tých dvoch
-Už takých 15 minút. Za chvíľu ich to prejde. 
Mykol ramenami Liam. Ústami chytil slamku a pomaly srkal a znudene sledoval tých dvoch akoby to bolo na každodennom programe.
-Ideme?
Otočil sa na nás Harry. Nečakal a s vrtiacim zadkom sa vybral dolu na pláž. My sme ho nasledovali. Odpojila som sa od Andy s Mikom a presunula sa k Liamovi aj s tričkom v rukách. Ako ma zbadal krásne sa na mňa usmial a ja som mu úsmev opätovala.
-Nech sa páči a ďakujem za požičanie
Usmiala som sa aj ja. Ledabolo mykol ramenami a vzal ho späť
-To bola maličkosť za to že si to s nami vydržala
Nad tým som sa zvesela zasmiala a on so mnou
-Ale joj čo vy tu tak sami?
Zrazu sa k nám prirútil Louis a hodil sa Liamovi okolo ramien. Chudáka trocha podlomilo ale vydržal to a zafučal nad jeho váhou
-Vieš Louis ako by som ti to jemne povedal ale 5 kíl už nemáš a ja nie som najmladší
Na čo sa menovaný urazil ale dlho mu to nevydržalo a hneď začal vravieť čo vyviedol chudákovi Zaynovi.
-Louis ty si hrozný zakerak nechcela by som ta nahnevať
Prerušila som jeho srdcervúci monológ. Prekvapene na mňa pozrela ale nakoniec sa zaškeril
-To by si veru nemala
Naďalej pokračoval. Prišli sme k naším zvyčajným lehatkam. Zložili sme si veci. Akurát som si prevliekala tričko cez hlavu keď ku mne niekto s krikom pribehol. Prehodil si ma cez plece a utekal so mnou preč
-AAAAAAAAAAAAAA
Stihla som so seba ešte dodať. Harry so mnou utekal a utekal. Blížil sa k moru ale ja som sa nestihla ani natrieť!
-Ty idiot kučeravý polož ma okamžité na zem!! Makaj!
Vrieskala som tak nahlas až sa za nami ľudia otáčali a smiali sa na mladých. Vtedy som pocítila studenú veľmi studenú vodu ako obliala moje telo. Odrazila som sa od dna a nadýchla sa
-Styles ty idiot!!
Kričala som a smiala sa zároveň. Bola to taká absurdna situácia. Začala som po ňom špliechať vodu a neobmäkčilo ma ani jeho prosenie. Bude pykať
-Ty kučeravý baran vravela som ti polož ma nie hod ma do vody! Vyčistí si uši alebo sa ostrihaj aby si počul lebo ta tvoja húština asi odpudzuje hoc aké slova!!!
Kričala som nadávala. Takými absurdnými nadávkami som ho častovala ale aspoň bola sranda. Možno by som pokračovala ďalej keby ma niekto nenabral na ramena. A ako som zistila bol to Niall
-Nie
Zapišťala som a poriadne mu zakvačila noha za chrbát a obtočila ruky okolo krku. Viem vyzeralo to dosť vtipne keďže zadok mi trčal ale bála som sa.
-Vodne bitky!!
Skríkol tentoraz Jered a na ramena bral Lucy ktorá sa nebránila a smiala sa.
-No tak Lils neboj sa nepustím ta
Niall sa mi nežne prihovoril. Pery ktoré som mala pevne zomknuté som pootvorila a vystrašené naňho pozrela
-Sľubuješ?
Nastavila som malíček. Zasmial sa ale potom s vážnou tvarou mi nim potriasol. Tak som sa teda ako tak narovnala aj keď stále som sedela akoby v krčí
-Pokoj a uvoľni sa
To už sa usmieval a trielil do stredu bojiska.
Vyzeralo to asi takto. Jered s Lucy sa bili s Andy a Mikom. Potom tu bola Charli s Lucasom ktorý boli v objatí a smiali sa na nás. Harry mal na ramenách Louisa a ty sa bili s Liamom ktorému sa hore usadil Zayn. Niall hneď zamieril k chalanom a ja som vedela že dnes o ten vrch plaviek prídem. 
-Útok!
Skríkla ta blonďavá hlava ktorá vytŕčala pri mojom bruchu a hodila sa na Liama ktorého hodilo dozadu. Zayn sa zachytil mojich ramien a začal mnou trhať. Ja som sa nedala a stuchla ho do brucha na čo sa ma musel pustil a chudákovi Liamovi povytrhával aj to malo vlasov čo mal.
-Zayn ty blbec pusť mi vlasy!
-A aké? veď žiadne nemáš!
Začali sa tam háďat. Blázni. Pokrútila som hlavou a zrazu sa začala natriasať. Pozrela som dole a videla ako sa ten Ír smeje ako najatý a ja mam masáž zadarmo.
Takto sme sa bili asi pol hodinu. Na pláži sa tvorila menšia skupina ľudí ktorá si to fotila alebo kamerovala. No čo už One Direction sú One Direction a nič s tým neurobíme. 
Nakoniec sme sa všetci vyvalili na piesok a voda nám obmývali nohy. Postavila som sa šla k môjmu ruksaku. Vytiahla som svojho miláčika a nastavila objektív. Pomaly som sa k nim blížila ako prvá mi do rany padla Andy ktorá  ležala vyvalená vo vode. Vlasy mala mokre takže jej kučeravá hriva zmizla a nahradila ju rovná a hlavne zmotaná.
-Andy úsmev!
Skríkla som. Otočila sa a nahodila svoj vecne veselý úsmev. Rýchlo som 
cvakla par fotiek a šla ďalej.

Ďalšia mi do rany padla Lucy ktorá bola ku mne z profilu a na očiach mala slnečné okuliare. Vlasy jej rozfúkaval jemný vetrík a vyzeralo to úžasne
-Lucy nehýb sa
Poslúchla. Ani nedýchala. Zachytila som ju s rozfúkanou ofinou a pootvorenými perami ktoré mali nádych do červena
-Super

Žmurkla som na ňu a šla za Charli 

Bola s Lucasom a o niečo sa naťahovali
-Nie nejdem do vody akurát som sa umyla!
Kričala na neho a smiala sa. Lucas ju nepočúval 
-Ale je teplo miláčik musíš sa schladiť...

Bola k nemu chrbtom a on ju tlačil do vody. Za svojim chrbtom mu držala ruky ale on sa nedal. Stihla som to zachytiť na par fotkách a vyzeralo to super
Aj tak tam nakoniec skončila . Urazila sa ale keď ju začal bozkávať zmäkla a už bolo dobre. Nakoniec mi ostali chalani lebo Jered aj s Mikom niekam zdúchli.

Prvý do rany mi padol Liam. Stal po členky vo vode s Ray Ban okuliarmi na očiach a sledoval nejaký bod. Precupkala som do vody a cvakla ho. Mal pekný zamyslený pohľad. Keď uvidel blesk zakrútil hlavou a prekvapene pozrel na mňa. Len som mykla ramenami a utekala ďalej.
Tento krát som vychytala Nialla ako ide z baru. V ruke mal fľašu minerálky na očiach Ray Bany a na hlave čiapku so šiltom naopak. Nejako sa zamiešal medzi dav a tak som aj jeho odfotila. Chcela som mat všetkých osobitne a až potom skupinkovane. Keď videl ako som fotila začal mávať a bol úplne rozkošný. Usmieval sa všade naokolo ako také ďalšie slniečko.
Z druhej strany šiel Harry. Proste autista. Tak isto mal čiapku ako Niall ale na lehatku si zabudol svoje okuliare. Akurát si fľašu s vodou dával k ústam a ja som ho začala fotiť ako o život. No čo bol fotogenicky aj keby jedol
-HEJ!
Skríkol ale usmieval sa
-No čo Hazza ma nahneváš a mam čo proti tebe použiť

Vyplazila som mu jazyk a utekala hľadať ostatných
Upriamila som sa na Louisa lebo som videla ako sa opiera o nejakú búdku. Lenze zarazilo ma par veci
-Louis? Vieš že tu je skoro 40 spupnou a ty máš na hlave zimnú čiapku ?
Začala som sa smiať a on len odul peru a ďalej pil svoje pivo.
-No dobre,
Povedala som si pre seba a tiem si vyfotila tento úkaz prírody a Tomlinsonovho rozumu
Upriamila som sa na Louisa lebo som videla ako sa opiera o nejakú búdku. Lenze zarazilo ma par veci
-Louis? Vieš že tu je skoro 40 spupnou a ty máš na hlave zimnú čiapku ?
Začala som sa smiať a on len odul peru a ďalej pil svoje pivo.
-No dobre,
Povedala som si pre seba a tiem si vyfotila tento úkaz prírody a Tomlinsonovho rozumu
Vrátila som sa na svoje lehatko a rýchlo prezrela fotky. Šťastie ktoré sa mi rozlievalo po celom tele bolo neopísateľné. Cítila som sa šťastná a úplne úžasne ako dlho nie. Fotak som odložila a šla k nim. Pripojila som sa k dievčatám a počúvala o čom sa rozprávajú. Stala som nad nimi a na prianie Lucy jej robila tieň
-Hej Lils!
Otočila som sa za svojim menom a videla Nialla ako drží môj fotak
-Povedz milujem One Direction!
Zasmiala som sa ale poslúchla som ho. Povedala som čo som musela a on spravil par fotiek ktoré boli super

Veľmi sa mi páčila taká jedna kde špúlim pery ale tak dosť narcizmu. Otočila som sa k nim chrbtom a dívala sa na Liama s Louisom a Zaynom ako stoja vo vode a o niečom diskutujú
-Pozor!
Ozval sa krik a mňa Harry opäť nabral na ruky a utekal so mnou do vody. Už som neprotestovala len sa smiala
-Ako Harold myslíš že si nenápadný s týmito tvojimi obchytávacími metódami!
Okríkla som ho ale on sa smial. Začal so mnou plávať do hlbšej vody. Moc som to nevnímala lebo ma držal a ďalej som si s neho uťahovala. Už som videla že mu to aj lezie na nervy ale moje ja to nenechalo tak
-Vieš čo? Tak si späť plávaj sama!
Zavrčal a pustil ma.
Vtedy do môjho tela vstúpil krč strachu.
Nebola som dobrý plavec. Pohybovala som sa iba tam kam som dočiahla. Ale tu som necítila nič len prázdnotu. Sťažka som prehltla a z celej sily mávala rukami aby som sa nepotopila. V očiach som mala zúfalstvo. Stále som bola na jednom mieste a sledovala Harryho ako je už na brehu a veselo mi máva. Nedokázala som sa hýbať. Boh vie čo všetko bolo podo mnou. Všetky tie živočíchy a ta prázdnota. Slzy strachu sa mi liali po tvary a ja som nevedela čo robiť.

Dokončila som kapitolu a pozrela na Harryho dobre vedel čo príde a preto sa tváril previnilo
-Neboj Harry už som ti odpustila
Žmurkla som a pozrela sa dookola. Čím ďalej tým viac ľudí
-Neviem čí ste si všimli ale všetky tieto fotky čo sú tu vyvesene ako výzdoba sú z tejto dovolenky. Bolo to čosi neopísateľné. A úžasne.
Odmlčala som sa
-Nejdem to už naťahovať. Po tejto kapitole bude menšia prestávka aby som mala ešte hlas a potom pokračujeme. Ďalšia kapitola ma názov
Pomoc



 Tato cast mi pride taka o nicom . Dlho som to nepisala a dostala som sa z toho tak som musela prist zas tomu na chut ale uz viem co bude v dasej casti. Co poviete? co sa stane Lils? :)

5 komentárov:

  1. ... začne sa topiť hm .... :-\ .... no som zvedavá :-) teším sa ná ďalšiu a táto bola samozrejme úžasná ako vždy ;-) <3
    Lenka;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ani netušíš jak strašně jsem ráda,že je nová část :33 a je naprosto úžasná :3 vlastně jako vždy :33 co se jí stane? hm.. začne se topit nebo? já nevim :D no strašně se těším na další :33

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super časť :3 naozaj :) teším sa na ďalšiu :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO zlá mrkva !

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vôbec to nebolo o ničom! je to super :) tie fotky to krásne dokreslili :)

    OdpovedaťOdstrániť