nedeľa 1. septembra 2013

Holiday...13

Ták zajtra prvý den skoly :D opät -_- už budem druhacka...ty vole ale to ide uz to bude pomaly nejaka ta doba co vas tu zahrnam mojimi somarinami :) No nic pridavam dalsiu cast ktoru som pisala este v Prahe :) Btw bolo tu uzasne a nasmiala som sa ako nikd :3 ale chybali mi tu moje babule ale prezili sme :) no baby pochvalte sa ktore boli uz na premiere? Ja sa chystam az toho 5.9. lebo som nebola doma skoda...ale nevadi uzijem si to :)
A tak...zelam zajtra vsetkym prvákpom vela stastia a nebojte sa nie je to az take hrozne ale bacha na desiaty :D :D :D :D  ale nie robim si srandu hlavne sa nebojte :) Dopadne to super a čiči ty nezabudni smskovať ako že ci zijes :D :*
Hope you like it :)


Styles
Lili:


Moje prebratie bolo celkom zaujímavé. 
Na svojom pase som cítila niečiu mocnú a hlavne ťažkú ruku ktorá ma pevne objímala a tisla k sebe. Pod svojím uchom som počula pravidelný rytmus ktorý  ma uspával. 
Pomaly som zaklipkala mihalnicami a pootvorila oči. Hľadela som do bieleho trička ktoré bolo posiate hviezdičkami. Nepamätám si žeby som mala také plachty. Bola prvá vec ktorá ma napadla.
Opäť som privrela oči a ďalej spokojne ležala.

A ako vidíme v každom filme alebo čítame v knihe aj do mňa udrel blesk poznania. 
Zmätene som ch otvorila a prudko sa posadila na posteľ. Šokovane som hľadela na Liama ktorý si naďalej pokojne spal a ani sa nehol. Jeho ruka spočívala na mojom pase. Upokojovala ma a dodávala mi istotu aj teraz nie len v spánku. Lenivo som si pretrela oči a pousmiala sa
Ostal tu so mnou aj keď som zaspala. 

Je veľmi starostlivý a super. Opatrne som zlozila jeho ruku a postavila sa. Vybrala som fotak z ruksaku a odfotila si toto veľké prerastene bábo ktoré si spokojne spalo a usmievalo sa so sna
-Zaujímalo by ma o čom snívaš
Zašepkala som do ticha izby. Sadla som si na kreslo oproti a sledovala ako sa hmýril. Veľký vankúš objal a dal si ho viac pod hlavu. Ležal krížom cez posteľ a vôbec mu to neprekážalo. Zavrtela som hlavou a postavila sa. Jemne mnou zatackalo ale ustala som to. Dopila som minerálku ktorá bola aj tak tepla. Lenže potrebovala som spláchnuť tu pusť v ústach. 
Prešla som do kúpeľne a pri pohľade na svoj odraz som zhíkla. Cez pol tvare som mala otlačené Liamove tričko. Červene zaslzene a krvavé oči od slanej vody a na hlave hniezdo.
Vzdychla som si a vzala kefu do rúk. Najprv som si poriadne vyčesala vlasy a zopla ich do vysokého copu. 
Vzala som make up ktory som dostala od Lucy. Pozrela som na značku Mary Kay.
Hmm dobre drahé. Napadlo ma. Vzala som štetec určený na to a pomaly a trocha ho rozotrela po mojej opálenej tvare. Vzala som linku a namaľovala si tenkú hornú linku a nakoniec to doplnila maskarou ktorá mi predlžila riasy. 
Výsledok sa mi veľmi páčil. Spokojne som sa usmiala a vošla späť do izby. Očkom som pozrela na to velke babo ale stale odfukoval. Vzala som to krizom cez izbu a otvorila si dvere na terasu. Do rúk som vzala krabičku s cigaretami a zapálila si.
Pokojne som vyfukovala obláčiky dymu. Boli také fascinujúce. Vytvárali rôzne obrazce a krásne sa točili.
Už sú to dva dni čo som naposledy mala moju dávku nikotínu. Zavrela som oči. Nikotín som vdychovala hlbokú do úst a užívala si ten príjemný pocit keď ma škrabal v hrdle....
-Nevedel som že fajčíš...
Ozval sa za mnou chrapľavý rozospatý hlas a mnou myklo. Nadskočila som v stoličke až my vypadla cigareta. S vyvalenými očami som pozrela na usmievajúceho sa Liama ktorý si sadá do ratanoveho kresla vedľa mňa. S veľkým povzdychom som sa zohla a zdvihla stále horiacu spásu pre mňa. Pomaly som ju priložila k perám a vyfúkla mimo Liama. Odklepla som si a pohľad opäť otočila naňho. Snažila som si do hlavy vryť každý jeden pohľad či mimiku. 
Akurát s netváril moc nadšene. čelo mu brázdili hlboké vrásky ako sa nesúhlasné mračil. Pery pevne zovrete do rovnej čiary. Jeho hnedé prenikavé oči ma sledovali cez husté mihalnice. Ako sa mračil obočie sa mu veľmi posunulo na dol. Vyzeralo to akoby mal oči hlboko vsadene do tvare čo bola aj pravda ale ešte viac mu to prehĺbilo. 
Vyzeral dobre...
Ruky mal na nohách a krčil rifľovinu ktorá bola pokrčená.
Zavrtela som hlavou aby som sa zbavila myšlienok a plno sa sústredila naňho
-Áno ale iba keď potrebujem inak nepotrebujem
So zachrípnutým hlasom som šepla a opäť si potiahla
-Aha ale vieš že si tým len ubližuješ
Zdvihol obočie. Pripomínal mi moju mamu keď to zistila. Jemne som sa usmiala
-Aj keď nie si moja mama správaš sa tak. Ja viem že si tým ubližujem ale keď raz ta to vie upokojiť tak sa toho nezbavíš
Jemne som sa usmiala a on len prikývol. Zahasila som ju a ohorok nechala v popolníku. Nohy som si dala do tureckého sedu.
-Spali sme dlho? 
-Zo tri hodiny určite
-Budú vyvádzať
-Ale nie vieme sa o seba postarať
Liam na mňa žmurkol. Zasmiala som sa ale každý sme dobre vedel aký sú
-Koľko vlastne je? 
Otočila som sa naňho a on pozrel na svoj mobil
-17:30
-Tak to nebolo tak krátko
Konštatovala som a on prikývol
-Prečo si ostal keď som zaspala? Mohol si ísť
Polozila som mu otázku ktorá ma najviac ťažila. Liam si vzdychol a nežne sa na mňa usmial
-Povedal som že dám na teba pozor tak som ostal. A celkom aj ja som bol unavený s toho slnka tak som zaspal vedľa teba a môžem povedať že takáto siesta nebola zbytočná
S úsmevom som zavrtela hlavou a vošla dnu. Prešla som k skrini a otvorila ju. Liam na mňa prekvapene pozrel
-O šiestej ideme na večeru tak sa oblečiem
-Aha
Zasmiala som sa nad jeho velevyznamnym pohľadom. Opät sa hodil do perín ktoré ustlal. Ruky zlozil za hlavu a díval sa mojim smerom
-Ak chceš na stolíku mam notebook môžeš naň ísť!
Ozvala som sa ako som bola zahrabaná v skrini
-Dobre a nebude to vadiť?
-Nič neslušne tam nemám!

Už som len počula len jeho  smiech. Nakoniec som si vybrala čierne tričko s takou vypratou farbou. Na tom bola potlač zverokruhu. Modre šortky a na to biely svetrík. Hodila som ešte nejakú bižutériu a rozpustila si vlasy. 
Prečesala som si ich dala voňavku a bola hotová. Obula som si biele nízke conversy a prišla k Liamovi.
-No čo môže byť? 
Otočila som sa okolo vlastnej osi a videla Liamov vyraz
-Takže nie? 
-Nie nie je to super
Krásne sa usmial a ja som sa k nemu hodila. Obzrela som si jeho profil. Črty tvare mal ostré a posiate strniskom. Sústredené niečo túkal do počítača a pri tom si sústredené hrýzol do spodnej pery. Dlhé mihalnice sa trepotali a oči mihali ako čítali nejaký text. Zrazu sa ku mne otočil a ja som bola tvarou tvar tomuto chalanovi. Červeň sa mi začala hrnúť do tvare a jemu na tvary svietil úsmev.
-Čo je? 
-Nič len sa na teba dívam
Ticho som zašepkala a on sa usmial.
-Inak asi by sme už mali ísť.
Preriekla som. Prikývol odhlásil sa z TT ako som si všimla a notebook mi odložil na miesto. Vstali sme a ustlali po sebe aj keď som mu vravela nech to nechá tak neposlúchol ma a upratoval so mnou. Ešte som vzala kabelku a do nej dala mobil, kartičku a peňaženku. 
-Môžeme?
Usmial sa a nastavil mi rameno. Prezrela som si ho keď ma niečo napadlo. 
-Minutku!
Zdvihla som prst a odbehla do kufra. Zamyslene stal opretý v otvorených dverách a čakal ma. Našla som to čo som chcela a utekala k nemu.
-Zavri oči
-Ale...
-Zavri!
Nakoniec ma poslúchol a zavrel. Na hlavu som mu nasadila moju šiltovku Chicago Bulls a otočila mu ju naopak.
-Tak teraz je to perfektne
Otvoril oči a obzrel sa v zrkadle. Nakoniec sa zasmial a na líce mi vtisol pusu
-Diky sis
-Sis?
-Ako mala sestrička
Žmurkol a ja som sa nad nim zasmiala
-Payn ty si blázon!
Vrtela som hlavou a spolu sme kráčali k recepcii kde nás netrpezlivo čakali naši spoločnici. Ako prvá nás zabúdala Andy a začala nám mávať akoby sme ju vôbec nevideli. To zaujalo ostatných a tak sa k nám otočili. Bolo vidieť značnú úľavu na tvárach dievčat a hlavne na Harryho. Nedala som nič znať. Stále ma hneval
-No konečne už sme mysleli že za vami pôjdeme
Drgol Louis do Liama a zasmial sa na svojom súkromnom vtipe. Prevrátila som ocami a pokojne počúvala tirádu od dievčat. Keď skončili prišiel ku mne Harry so sklonenou hlavou. Pomaly ku mne zdvihol oči v ktorých sa zračila ľútosť
-Ja Lils pre-
Nedokončil pretože moja ruka vystrelila a dopadla na jeho líce. Plieskavý zvuk sa odrážal od stien a ja som hľadela na červený odtlačok ktorý sa mu tam tvoril.
Ostalo ticho.



S nezbedným úsmevom som dokončila kapitolu a s iskričkami očiach pozrela na dotyčného. Jemu dva krát do smiechu nebolo
-Vieš ako to bolelo?
-Viem a zaslúžil si si to!
Vyplazila som mu jazyk a pretočila stranu
-Ďalšia kapitola sa vola 
Menší problém


7 komentárov:

  1. Počkaj, počkaj Mrkva nejako som sa stratila! :DDDDDDD a myslím to vážne ! :DDDD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áááách už tomu cháápem ! :3 Payne v akciíí ja mu sám že sis -_- Oni spilu musia niečo maťťť!!!!!!! :D chápeme sa?! :D jááj bože nech mi nebije Harolda ! -_- to môžem len ja :DDDDDD je to TOP Mrkvička :-*

      Odstrániť
  2. .... Hmm časť dokonalá ale máš tam 2 x to isté ... :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nejak blbo je to tu -.-"

    OdpovedaťOdstrániť
  4. som myslela že ho ide objať a ona mu vlepila facku :DDDD (y) :DD super inak ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. teším sa na ´dalšiu! bude maga ako táto! ;)

    OdpovedaťOdstrániť