nedeľa 29. septembra 2013

Hello my friends!

Ahojte ozývam sa po dlhej dobe ja viem :) rozmýšľala som žeby som vám niečo pridala ale nebolo času :) vo štvrtok som prišla z Francúzska (keby som mohla tak tam ostanem). V piatok mi vyberali tri znamienka, nie je to ľahký špás, a ledva sa hýbem. Cez víkend som bola s babami lebo predsa len zas idem preč. áno opäť odchádzam tentoraz do Florencie so školou. Na exkurziu. Teším sa ale tie štichy to bude boj. Ale aj tak sa teším. Tak ešte raz prepáčte že som nič nedala ale potrebovala som si aj oddychnuť. Ale mám nápad na jednodielovku. Pamätáte ako som sem dávala Storm,Pain a Tolerance? Tak mám nápad na dalšiu a nazvem ju Pregnant. Nepoviem vám s kým bude ale ten nápad mám v hlave už pár dní :) tak uvidím :) a potom ked prídem chcela by som vám sem dať príspevok Paris a Florencia. Nejaké fotky a zážitky. Ved uvidím. A ešte mám takú dosť dôležitú otázku. Ked prídem chcete skôr časť Holiday alebo Dark Side? Je to na vás. Myslela som ze pri Dark Side bude viac komentárov a je ich iba 14 ani tá podmienka čo bývala nie je splnená. Tak dávam vám ešte týždeň. A povedzte si teraz v komentároch pod týmto čo skôr a ja uvidím :) Inak už aj pracujem na Trailery k Dark Side tak sa máte na čo tešiť ale všetko je len vo vaších rukách :)

7 komentárov:

  1. a co kdybys byla štědrá a přidala obě? :D :D asi chci moc :D ale zkusit jsem to musela :D no já nevím :D chci vědět u obou jak to pokračuje :D ale třebbaaa Italy :D nemohla jsem si vybrat tak jsem to vylosovala poslepu na papírkách :D jsem asi divná -_- :D no těším se :D a ty si to užij ve Florencii :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Poriadne sito tam uži ;-) ;-) .. A som za Dark Side ;-) .. A ná trailer sa moc teším :3 :-)
    Lenka ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bolo by super keby si pridala Dark Side, ale aj Holiday poteší :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak si to poriadne uži!!! No určite čakám fotky :D A tá jednodielovka awww tešííím veľmi, veľmi :D AAA Holiday!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dark Side please :D moc moc prosím

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dark Side pěkně prosím :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jeee dlho som sa neozvala ja viem...aj ja som toho mala dost tak asi chapeš...ale jasne tešim sa na tvoju jednodielovku a taktiež na Dark side aj Holiday :D Hlasujem tiež pre Dark side <3

    OdpovedaťOdstrániť