piatok 20. septembra 2013

Dark Side...50

Hm po dlhej dobe? :D Surprise :D :D :D  ja viem necakane ale nemala som co robit a zaziadalo sa mi napisat dalsiu cast :D btw dakujem za krasne komentare k tej minulej velmi ma to potesilo :)


Ely:


Chcela som vedieť čo sa bude diať ale nemala som šancu. Baby ma ťahali hore schodmi a medzi sebou trkotali ako tetky na trhu. Jemne som sa nad nimi pousmiala a nenapadne si ich obzerala. Boli ako deň a noc. Rozdielne či už povahovo alebo vyzorovo. Pokrútila som hlavou a nechala sa zatiahnuť do nejakej izby. Rýchlo ma usadili na posteľ
-Ostaň mi ideme niečo pozrieť do môjho šatníka. Mala by si mat podobnú veľkosť ako ja
Zhodnotila El a nechala ma tu. Dan šla za ňou a ešte pred tým sa na mňa povzbudivo usmiala. Ostala som tam teda sedieť mierne vyvedená z miery.
Pokrútila som hlavou a začala sa obzerať po izbe. Bola veľká a priestranná. Smotanové steny ktoré mali okolo tmavší náter. Posteľ korunovala v celej izbe s obrovským vyrezávaným celom ktoré dominovalo naokolo. Za nim boli krásne nariasene závesy. Pri nohách bola menšia komoda. Oproti boli obrovské okna ktoré celu izbu zosvetlovali. Zavesene boli dlhé závesy ktoré to cele dopĺňali. Pri nich bol menší výklenok kde bol malý stolík s kreslami. Pôsobilo to útulne, majestátne a staromódne. Ten masívny nábytok tomu dával istú iskru. Zo stropu visel strop. Na ľavej stene bol namaľovaný rozkvitnutý strom a bol tam prisunutý s malým toaletným stolíkom.
Na ľavo od neho boli dvoje dvere. V jedných zmizli baby a druhé museli byt do kúpeľne. Vzdychla som si a zvalila sa do bielych prikrývok. Zavrela som oči a rozmýšľala nad tým všetkým čo sa za posledný mesiac stalo. Čo mesiac za posledné týždne. Vyzeralo to všetko ako obyčajný život dievčaťa ktoré si ide za svojim. Doštuduje strednú pôjde na vysokú. Nájde si priateľa vezmú sa budú mat deti a potom budú spolu starnúť. Pekná ilúzia. Lenže čo sa stalo?
Neznámi muž v snoch
Výstrahy
Ulička
Niall
Upiri
Smrť
Talentovky
Zasvätenie
Čarodejnice
Bolo toho proste veľa aj na normálneho človeka. Vyčerpané som si vzdychla. Potrebovala by som pauzu. Nejakú dovolenku. Proste vypnúť a nič neriešiť. Žiadne nadprirodzene problémy a nič podobne. Žiť normálny život.
Lenže to už nejde.....
-Ely!! Pod sem!!

Ozval sa krik Dan. Pomaly som sa zdvihla na nohy. Napravila som Niallovu mikinu a pomaly sa presunula k dverám kde spolu s El zmizli. Opatrne som ich otvorila a ostala šokované stáť. Ta miestnosť bola obrovská. Skladala sa vlastne z dvoch časti . Jedna bola veľmi elegantná. Staré tapiséria zdobili polovicu izby zo stropu viseli kryštálové lustre a všade boli skrine, klobúky, lodičky, šaty rukavičky. Bolo to ako s nejakej rozprávky. Ohúrené som na to hľadela. Prešla som okolo bielej pohovky po ktorej som prešla opatrne prstami a šla do tej druhej.
 Ta ma ohúrila ešte viac. Bola zariadená skôr moderne. Tapety boli jemnej krémovej farby spolu s krásnymi vzormi. Zo stropu tak isto viseli lustre. Bolo to rozdelene do regálov a skríň. Vyzeralo to super. Boli tam skôr také veci na bežné nosenie. Rifle, košele, blúzky, trička a iné. Dan ma potiahla za ruku a posadila na pohovku ktorá tam bola. Bola z čiernej kože a voňala novotou.
Jemne som sa usmiala a pohodlnejšie sa usadila.
-No Ely. Vybrali sme ti jedny krásne šaty ktoré ti budú určite sedieť
Eleanor sa začala rozplývať nad čipkovanými šatami ktoré mali riasenú sukňu. Hodili sa skôr na nejakú oslavu ako na domáce oblečenie. Preľaknuto som na ňu hľadela. V tom sa Dan začala smiať a pridala sa k nej aj El. Pozrela som na ne veľmi zmätene a behala z jednej na druhu
-Prepáč Ely ale chceli sme vidieť ako sa zatváriš keď El vytiahne tie šaty. Stalo to za to.
Dan si utrela imaginárne slzy a nasala do seba vzduch. Milo na mňa pozrela
-Neboj vieme že nie si ten tyo. Ely by si ich obliekla ale ty nie. Vybrali sme ti obyčajné dziny a tričko.
Keď skončila zhlboka som si vydýchla a ešte viac sa zosunula dole. El na mňa žmurkla. Natiahla ku mne ruku a ja som ju prijala. Silno potiahla a ja som už stala na nohách.
-Tak a teraz sa ideš umyť
Zatlieskala a dala sa úplne iným smerom ako je izba. S otáznikmi som pozrela na Dan. Pohladila ma po chrbte a schmatla ma pod pazuchu.
-Vieš my ženy. Teda ja a El tu mame takú čarovnú miestnosť. Nie takú kde sa čaruje ale takú kde relaxujeme. Je to naša taká súkromná kúpeľňa ktorú navštevujeme len my a chlapi nie. Oni majú svoje kúpeľne a my mame jednu malinku ktorá je prepojená s mojou izbou, Eleanorinou a myslím že aj Niallovou lebo tam je vlastne základ všetkých tajných miestnosti.
-Takže vítame ta v našom kráľovstve.
Vyriekla a ja som ostala nemo stáť vo dverách. Izba mala bielu tapisériu. Žiadne okna len lustre a žiarovky zabudovane do stropu. Bola ladená cela do biela. Len parkety boli hnedé. Na pravo bolo umývadlo ktoré bolo na stolíku a s krásnym rámom okolo zrkadla. Na ľavo bola polica s uterákmi a nejakými olejmi. A čo bolo v strede? Dominovala starodávna keramická vaňa ktorá stala na nohách. Dookola boli závesy a proste


-Waw ako z rozprávky
Zašepkala som. Dievčaťa sa usmiali a ťahali ma bližšie. Dan začala napúšťať vaňu. Dala tam nejakú penu do kúpeľa a hneď to tu všetko začalo rozvoniavať ako jahody.
-No pod vyzleč sa
El ma potiahla za rukáv mikiny. Bez zbytočných veci som zhodila zo seba veci a skôr ako stihli niečo okomentovať ohľadom môjho tela sedela som vo vani. Voda mi siahala po ramena a dookola boli bublinky ktoré voňali ako jahody.
Svaly sa mi začali uvoľňovať a môžem povedať že po tomto dni som sa konečne uvoľnila. El s Dan si sadli na stoličky ktoré tu boli a potichu ma pozorovali. Nechávali mi chvíľku na spamätanie čo som bola rada.
-Ely?
-Hm?
Pozrela som na ne a videla nedočkavé ale aj obozretne pohľady
-Čo všetko ty Niall povedal?
Dan polozila prvú otázku. Vzdychá som si a zavrela oči. Otvorila som pery a nechala slova nech opúšťajú moje ústa
-Nemôžem povedať že všetko lebo neviem čo znamená pri ňom všetko. Ale vravel mi o sebe o minulosti. O vás a chalanov. O tom čo všetko sa dialo ako sa toto udialo a všetko okolo toho. Mam pocit že mi ešte niečo taji ale chcem aby mi to povedal sám. A keď nie tak to tak asi ma byt
Pozorne som volila slova. Bola to čiastočne pravda.
-Rada by som vedela všetko ale nevedomosť je niekedy lepšia
Dodala som a čakala. Nastalo ticho ktoré prehlušovali naše nádychy
-Som prekvapená. Úprimné. Nikdy som nečakala že Niall nájde niekoho ako si ty. Nejdem vravieť že ta miluje lebo to vie len on a nikomu s nás sa nespovedá ale viem že mu na tebe záleží to vidí každý preto to Zayna štve.
El hľadela pred seba a sústredené sa mračila
-Prečo ma Zayn tak nenávidí?
Šepla som otázku ktorá mi behala po rozume neustále
-Pretože ty más všetko čo sa mu hnusí. Si ľudská a on by si to hneď vymenil. Nenávidí svoj život lebo nevie nájsť svoju skladačku ako majú ostatní. Nedáva to najavo. Áno užíva si to ale je to len časť toho všetkého. Je to len istá maska.
Dan prehovorila. Prstami si natáčala svoje kučery a mierne špúlila pery
-Je zlý. Je to démon. Je to upír. Stelesňuje presne to čo ľudia rozprávajú stáročia. Proste bohatý chlapec ktorý dostane všetko čo chce. Ale to po čom naozaj túži nemôže mať
Zacitovala Eleanor. Potriasla som hlavou a ďalej rátala bublinky
-Ely poznáme ta možno len par hodín ale prosim musis nam doverovat rozumies?
Dan ma chytila za ruku ktorou som si prehrabávala vlasy. Hnedými očami uväznila tie moje zelene. Zhypnotizovane som prikývla
-Dufam že s nás budú dobre priateľky
Už s úsmevom podotkla El a ja som sa nad jej radosťou zasmiala.
-No poďme slečna. Nechceš predsa aby ti narástli plutvy a žiabre
Zatlieskala Dan. Vstala som a obmotala sa do uteráka ktorý mi podali. Obliekla som si svoje spodne pradlo a vlasy poriadne vyšuchala. Dievčaťa mi doniesli veci a nechali mi chvíľu súkromia.
Obliekla som si obyčajné modré obtiahnuté rifle. Sivé tričko s čiernym srdcom a na to ružový svetrík a na nohy ružové conversy


Vlasy som si rozčesala a nechala padať na chrbát. Jemne som sa namaľovala. Spokojná so svojim vzhľadom som vyšla za babami ktoré ma čakali v spoločnej izbe ktorá patri Louisovi a Eleanor.
-Ideme dole? Niečo by som aj zjedla

Dan sa chytila za brucho a šibalsky sa usmiala. S El sme prikývli a v tichej debate sme sa vybrali dole schodmi. Lenže zachytili sme kúsok debaty ktorá nebola určená pre nás.....


tak co poviete? moze byt? snazilasom sa do toho znova dostat. Inak oznam!!!!!
Dnes cestujem do Francuzska preto davam aj cast Dark Side viete ake su podmienky ale teraz ich rusim. Tieto casti budem pridavat podla toho kolko tu bude komentarov a nepoviem aky pocet proste ma prekvapte a ja uvidim. :) je to len a len na vas ci budem castejsie pridavat alebo menej. hope you like it :)

19 komentárov:

  1. Oh môj bože mrkva sa hanbi!!!!!!!!!!!!!! Takýto koniec že ťa prsty nebolia -_- Ja chcem vedieť čo počuli a HNEĎ!!!!!! Vrrrrrrr budem zlá čiči -_- A myslím to vážne :D Ako mi tento príbeh len chýbal! :33 Teším sa na ďalšiu časť! :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. fajn a zase tenhle konec-_- nebaví mě tkový konce!! :D ale jako část je naprosto skvělá :33 jsem hrozně ráda,že jsi přidala znova i tohle :D naprosto boží :33

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ach,, naprosto boží dílek, jsem hrozně zvědavá, jak se to bude odvíjet dál a tohle napětí mě zabíjí! :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. .. Konečneeeee Jeeeeej :3333 .. Take úžasné to je .... Dúfam se tu bude najviac komentárov !!! :-) aby tu la ďalšia časť čím skôr ... :-P .. Som zvedavá o.. Čom sa rozprávali chalani :-P ... A proste dokonale .. ;-) .. Neviem sa dočkať ďalšie časti love aaa :-* :-)
    Lenka ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Woho konečne !!! :) tak sa tešímm :33 inak superrr časť

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bomba je to úžasné :P Prosím si ďalšiu časť :P

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ani nevíš jak jsem šťastná že je tady další část Dark Side :D Wow konečně :D skáču pět metrů do stropu Jinak mimochodem krásná část jako obvykle :P Už se těším na další díl PS: Nejhezčí povídka co jsem četla čtu a budu číst PPS: Ne vůbec nepodlejzám jenom říkám pravdu a to myslím opravdu vážně

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ale no ták! -.- ten.koniec.si.si.mohla.od.pus.tiť -.- mohla čo? :DD ale inak super časť! :) teším sa na ďalšiu :3

    OdpovedaťOdstrániť
  9. :OOOOOOOOOOOO žeru tě kémo!Je to úplně dokonalé (: Sem ráda, že jsi zase po dlouhé době přidala DS.(:
    -Efka

    OdpovedaťOdstrániť
  10. milujem ťa carrotka :** strašne moc a tým, že si pridala túto časť a tým, že som to vedela dopredu, ešte viac :** je skvelá, úžasná, dokonalá, perfektná a ja ešte neviem aká .. dobre vieš, že moja slovná zásoba niekedy nemá hraníc :DDDDD zase si to tak blbo ukončila, ale čo už s tebou, zvykli sme si :P :** :DDDDD len prosím ťa pridaj pokračovanie čo najskôr, ale to už si s tebou vybavím na FB :DDDDD love you :* *K*

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Vauu Ne ch je už ďalšia časť :P :ň

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ahoj další povedená část :d rozhodně se těším na další díl :P

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Strašně krásný díl :P moc moc se těším na pokračování

    OdpovedaťOdstrániť
  14. awwww ja som tak rada že si pridala časť! :) nech už je ďalšia! podľa mňa sa NIall a jeden z tamtých rozprávali o Ely a NIall dačo zajebal a Ely to nepochopí a potom už len ČAVELO TUPELO :D
    -bara

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Naozaj si si ten koniec mohla odpustiť -.- a konečne! bože čakám na ďalšiu časť asi mesiac a pól :D si ma potešila :33 Určite pokračuj ďalej :) a prosím neprestávaj -.- :D

    OdpovedaťOdstrániť
  16. awwww ja som tak rada že si pridala časť! :) nech už je ďalšia!

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ten zaver...Naty ty to vždy vieš tak skončit, že idem zošaliet od nedočkavosti....toto už nerob !! :) Super už len počkat si na dalšiu :D Perfektna čast

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Perfektna čast :D Hneď ďalšiu :P

    OdpovedaťOdstrániť