pondelok 4. augusta 2014

...

Posledný prispevok 7.4.2014....hm po skoro štyroch mesiacoch sa ozyvam....pride mi to ako večnosť len tak ma napada chodi na tento blog ešte niekto? :-D nejdem tu
pisat ako ma mrzí že nepridávam žiadne časti a bla bla bla....
.to sa neda...nechapala som niektore blogerky  ktoré sa prestali postupne venovať blogu...teraz som to pochopila....
škola jedna vec a spoločenský život.
To prečo som založila blog bolo pre ten druhy dôvod. ..po 3 rokoch vidim rozdiel ako sa všetko a všetci menia a aj ja..teraz bolo vsetko hekticke ako u každého. ..chystam sa do predmaturitneho rocnika na sukromnej umeleckej a poviem vam narocna skola na cas som rada za kazdu minútu kedy si môžem oddýchnuť...a ist spoločensky žiť a zabaviť. ..uz vela krat som nad blogom rozmyslala ze co dalej padali myslienky zrušiť ho ale na to nemam srdce s láskou som ho zalozila a uzivala si to kazde jedno slovo co som sa s vami podelila ma robilo šťastnou tie krasne komentare ma hriali pri srdci...sama seba sa pytam co dalej?  Chut do pisania som nestratila mozno by som uz nepridavala tak casto ako kedysi ale date mi druhu šancu?  Mozem ešte raz skúsiť pisat pre vas pribehy plne humoru slz a lasky? Môžem? Pytam sa vas ako čitateľov nezalezi to len na mne ale na vas. Dakujem ze ste si našli čas precitat si to :-)

4 komentáre:

  1. Určite áno :-)
    veľmi sa teším keď niečo znovu pridáš :-):3
    Lenka :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podľa mňa by si mala pokračovať. Máš moju plnú podporu. Počas tých štyroch mesiacoch som sem chodila aspoň raz za dva týždne. Odo mňa máš plnú podporu a dúfam že nie som jediná.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bude uzasne ak budes pokracovat :). Tie pribehy ktore pises su super a aj keby si pridala 1cast za co ja viem 2 mesiace bolo by to super. Takze nech ta ani nenapadne prestat :). Aj ked tu bude 4-5 komentarov ze mas pokracovat tak aspon tym par ludom urob radost a neprestavaj s pisanim:) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Stále tomu nemôžem uveriť. :O ♡♡♡♡♡♡♡

    OdpovedaťOdstrániť