nedeľa 16. februára 2014

Punk Love 3

po dlhej dobe :) ja viem mala by som sa hanbiť aj sa hanbím ale aspoň pridám Punk Love čo mám predpísanú lebo na Dark Side si nechávam čas...:) dúfam že sa bude páčiť a prepáčte :)


Čítala som si učivo na biológiu keď som okolo svojho pása pocítila niečie ruky. Umelo som sa usmiala a natočila hlavu aby mi mohol Zac dať pusu.

Zac Jorrdon. Obyčajný chalan ktorý si plnil sen tým že hral americky futbal za našu školu. Bol kapitánom. Bol to veľmi charizmaticky chalan. Plný vtipu a šarmu. Možno preto sa mu podarilo ma zbaliť. Sme spolu tri roky. Lenže myslím že to už upadá. Viem veľa o jeho prehreškoch ale nechávam to tak. Prečo by som aj tak riešila  keď ho už neľúbim? Spolu sme boli už len zo zvyku.
Obaja sme to vedeli lenže neriešili sme to. Aj keď doteraz som nechápala prečo pravé so mnou začal chodiť. Bola som obyčajné dievča ktoré nezaujímalo nič iné len škola a tanec. A zrazu začal si ku mne sadať. Rozprávať sa so mnou. Odprevádzať ma. Myslím že zo začiatku to bola len stávka a potom to nejako prerástlo. A teraz aj upadlo. Bol vysoký s pevným vypracovaným telom. Zelene oči so žltými fliačikmi čo veselo na mňa hľadeli. Vždy usmiaty. Teraz dosť často chodil s miernym strniskom.
Pre každú to bol chlap snov. Aj pre mňa zo začiatku. Teraz je to už iba kamarát a on to vie. Nespávame spolu. Už len nejaké pusy a objímanie. Na viac sa už necítime.
-Ahoj kráska ako?
-Dobre čo ty Zac?
-Dnes ma čaká zápas a potom oslava prídeš?
Pozrel na mňa psím pohľadom. Vzdychla som si a falošne sa usmiala
-Na zápas hej ale
-Na party zabudni
Dokončil za mňa a brnkol mi po nose.
-Ja viem.
Pokrútila som hlavou. Pozrel na hodiny. Bolo už treba ísť. Prvú hodinu sme spolu nemali ale aj tak ma šiel odprevadiť. Bol džentlmen a milý. Vážila som si ho ako priateľa alebo skôr tichého spoločníka. Sadla som si na svoje zvyčajné miesto. Zazvonilo a do triedy sa nahrnuli žiaci. Poväčšine som sedávala sama. Vyhovovalo mi to. Nik ma nevyrušoval a mala som pokoj.
Profesor prišiel do triedy a pozrel na nás. Starší pán okolo 40. Prešedivené vlasy ale vždy s elánom do života. Vzdychol si
-Posaďte sa. A pozrite si poslednú latku možno si napíšeme malý test
Ozvalo sa nesúhlasné brblanie. Očami som začala behať po texte a opakovala si niektoré prvky ktoré mi vypadli.
Na dvere sa ozvalo hlasne zaklopanie. Nevšímala som si to
-Ďalej!
-Prepáčte ale riaditeľ mi prehodil vyučovanie a mam teraz chodiť k vám

Ozval sa drzý hlas ktorý znel že to ma všetko na háku
-Dobre. Sadnite si ale keďže idete neskoro musíte ísť do prvej lavice
Vtedy sa moja pozornosť konečne upriamila na profesora. Pozrela som na chalana. Krv by ste sa vo mne nedorezali. Drzo sa na mňa usmial a smeroval ku mne
-Ako sa voláte?
-Horan. Niall Horan
Arogantne odvetil a dopadol na stoličku ku mne. Pery som zomkla do úzkej čiary a odtiahla sa od neho čo najďalej ako som mohla.
-Neboj sa nehryziem
Pozrela som naňho a videla ako sa mi pohľadom vysmieva. Nič som na to nepovedala a svoju pozornosť som opäť upriamila na poznámky
Už viac na mňa neprehovoril čo som bola rada. Lenže na sebe som stále cítila jeho pohľad. Neotočila som sa naňho. Aj keď ma to lákalo.

Niall:

Fakt úžasné. Pomyslel som si keď som vychádzal od riaditeľa. Musel mi zmeniť rozvrh pretože sú sťažnosti na to ako Harry kvôli mne vyvádza v triede. Serem mu ja na celého Harolda!! Zúrivo som zaťal sánku a mieril k triede kde som mal prvú Biologiu. Vzdychol som si a hlasno zaklopal.
Učiteľ ma pustil dnu. Rozhliadol som sa po triede. Nik známi. Vážne úžasné. Vyvaľovali na mňa oči. Čo nikdy nevideli punkera?  Pomyslel som si a odpovedal profesorovi na otázky. Nakoniec ma posadil k nejakej babe ktorá sedela sama. Asi nejaká bifla. Lenže keď sa ku mne otočila hneď mi bolo jasne kto to je. Bola to ta baba s rana ktorá sa na nás pozerala. Bola veľmi známa ale už neviem odkiaľ. Viem len že chodí s tým kapitánom našich skvelých futbalistov a dnes bol pri nej. Dosť ďaleko sa odo mňa odsunula a mne to prišlo vtipne
-Ja nehryziem
Pozrela na mňa. Jej Modre oči ktoré boli trocha zakalene na mňa zahľadeli. Nevedel som vyčítať akýto mal byt pohľad. Hneď ho aj odvrátila a po zvyšok hodiny na mňa ani nepozrela. Za to ja som si ju obzeral požehnane. Hnedé vlasy ktoré jej vo vlnách dopadali na  chrbát. Srdcovitá tvar ktorá mala ostro rezane kontúry tvare. Oči symetricky uložené v tvary. Všetky proporcie mala dokonale vymerane až sa mi to nezdalo. Plne pery boli mierne pootvorene pri zamyslenom výraze. Bola veľmi pekná ale to bolo asi všetko. 
Odfrkol som si a čakal kým zazvoní. Konečne som sa dočkal a utekal na ďalšiu hodinu ani som sa neobzrel. Veď načo? Je to len ďalšia nudná frigidná ženská,ktorú by sa oplatilo pojebať.
Tak prečo na ňu stále myslíš?

4 komentáre:

  1. Je to len ďalšia nudná frigidná ženská,ktorú by sa oplatilo pojebať.- nemůžu si pomoct, ale při představě, že to říká Ni, mám záchvat smíchu :DDD
    Jsem ráda, že jsi po dlouhé době opět přidala takže díky(:
    A málem jsem zapoměla: Je to skvělé!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. .. Fuha Niall tvrdé slová o_O až mi to nesedí :-P ..:-D .. Ale so veľmi rada že konečne niečo pp dlhej dobe :-) ... Takže je tk úžasné !! :-) a už sa teším na dalsiu časť :-)
    Lenka :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wooho! Babe, vitaj zpeť medzi živými ;) už sa nemôžem dočkať ďalšej ^_^ no teda! Nialler! xD
    -Jane Styles

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zac = Jensen "Dean Winchester" Ackles :33 Asi to začnem čítať :)) *K*

    OdpovedaťOdstrániť