utorok 16. júla 2013

Holiday...Intro

Tak baby povedala som si ze napíšem niečo také letné nech sa nepovie a potrebujem si aj oddychnut od Dark Side dufam ze to pochopite a zaujme vas aj tento príbeh tak teda hope u like it :) A ten Twitcam stale plati :) dufam ze budete pozerat :)


Tento príbeh ktorý som sa vám rozhodla vyrozprávať sa stal približne dva roky dozadu. Nikdy by som nepovedala že sa také niečo prihodí mne a dievčatám. Boli sme mladé a pochabé. Plne života. Život sme si užívali plnými dúškami ako sa patrilo. Pili sme, fajčili a sexovali.
Teda ak môžem povedať za seba ja som v tom bola miernejšie ale aj tak si ma trocha okresali ako sa patrilo. Proste užívali sme si a kašľali sme na názor iných.
Poznali sme sa už od detstva. Prežili sme si toho viacej. V tretej triede sme sa rozhádali a nevedeli sme sa zniesť. Nie raz sme sa pobili alebo si niečo spravili. Pamätám ako v šiestej triede ma Lucy odstrihla lebo som jej obsadila miesto. Chodila som ako chalan. Ale poriadne som sa jej pomstila. Asi to bolo detinské ale jej som hlavu zas oholila. Teda iba polku. Ale zaslúžilá si to. A tak sme sa všetky nenávideli. A kvôli čomu? Kvôli jednému chlapcovi od vedľa ktorý nás mal v prdeli. 
Raz v deviatej triede ma pozval von. Prisla som na dohodnuté miesto a čo som nevidela? Lucy, Andy a Charli. Prekvapene sme na seba hľadeli a nechápali tejto absurdnosti. Až nakoniec nam to doplo. Tej hajzlik nás napálil a vystrelil si s nás. Lenže netušil čo spravil. Do kopy daj starú partiu ktorej sa mal obávať každý. Vtedy sme si dali sľub že nikdy sa už nerozhádame kvôli chlapovi. A tak sa aj stalo.
Keď prišiel čas isť na strednú každá sme sa videli svojim smerom. Avšak sme z Londýna neodišli len sme študovali každá na inej škole. 
Andy študovala tanec. Veď ako inak mala to v krvi. 
Lucy študovala herectvo. Vždy som jej to vravela. Vedela sa tak pretvarovať že už dávno mala hrať na Brodway-i. 
Charli ta sa dala na niečo čo by nenapadlo nikoho. Ekonomiku. Myslela som že sa zbláznila. Ale povedala mi teda nám že je to taký odrazoví mostík lebo v budúcnosti chce dosiahnuť viac. Buď ako psychologička alebo právnička. Vždy bola s nás ta múdrejšia ale nevypisovala sa nad nás. 
A ja? Fu ja som zložitá kapitola. Neviem čo ma baví a ani čo ma bude baviť. Nikdy som to nevedela ale skúsila som novinárčinu alebo niečo tomu podobne neviem presne ako sa to volalo.
Tak začali naše stredoškolské časy. Ale vždy sme si našli čas na každú s nás. Ponadávali sme si posťažovali a keď tak navzájom pomohli. Tie 4 roky strednej sme nejako predychali. So slzami, smiechom, nervami...Prešli sme si toľkými štýlmi, toľkými rôznymi cestami. Chlapov sme striedali az nastal ten deň.
Deň D.
Ten náš odrazový mostík do budúcnosti. Maturita.
A čo môžem povedať? Každá jedna s nás zmaturovala. To bola teda oslava. Ešte teraz sa nad tým musím usmievať. Týždeň sme nevyliezli s nášho bytu ktorý sme si prenajali na naše víkendové akcie. Nemohli sme povedať že sme boli s rodín ktoré nemali peniaze lebo všetky sme ich mali. A preto sme si jedna druhej bola ako sestra. Vedeli sme čo to totiž odnáša. Rodičia chodili kade tade po svete a tak sme mali len jedna druhu. A môžem povedať že nedopadli sme tak zle ako sa očakávalo.
Ako výšku sme si vybrali nasledovne. Viem asi vás to nezaujíma ale musím nejako začať. Musíte nás trocha spoznať pred tým ako vám rozpoviem príbeh.
Andy šla za svojim snom. Za tým čo vždy chcela. A to bol tanec. Vzali ju na umeleckú fakultu. Odbor balet a moderny tanec čomu sa tešila ako mala.
Lucy tiež šla za tým čo začala. Vzali ju tiež na umeleckú školu odbor dramatické herectvo a komédia. Malo to iný názov ale nevedela som si to zapamätať tak som si to upravila.
Naša múdra Charli nakoniec zvolila právnickú fakultu. Nečudovala som sa jej. Sami jej poslali e-mail že ju rady uvítajú medzi stenami fakulty.
A opäť sa dostávame ku mne. K hlavnému rozprávačovi a človeku s ktorého pohľadu to bude najčastejšie ukazovaný dej. Fuj to bola teda nesúvislá veta. Hanba mi. 
Tak ja som sa rozhodla že so mňa bude úspešná novinárka a popritom spisovateľka na voľnej nohe. Áno potrebovala som niekde vypotiť tie moje fanta magoriny ktoré mi vírili v hlave.
Možno by som vám mala trocha popísať moje dievčaťa ktoré tu budú vystupovať a dotvárať moje rozprávanie.

Ako prvú by som vám chcela predstaviť Andy Janiyu Trensovu. Jej mama je ohniva Kubánka a otec pokojný Angličan. Spoznali sa raz na jednom večierku kde tancovala a následne diskutovala o politických diskusiách. Jej otec je delegát preto tam vtedy bol.

No naša Andy je veľmi divoká a vášnivá presne ako tanec ktorý tancuje. Vie byt ale aj pokojná a skromná. Je nepredvídateľná. Nikdy nevieme ako zareaguje. Je to živel. Neskrotná ako more a nebezpečná ako oheň. Milujem na nej jej kučeravú hnedú hrivu ktorú jej zakazujem žehliť lebo mat také kučery ako ona tak si pískam. Bola vysoká 1.70m .Mohla by byt aj modelka ale tanec je prednejší. Jej tvar mala srdcovitý tvar, dve krásne veľké čokoládové oči s hustými mihalnicami a plne krojene pery. Bola krásna a nie jeden chlap sa za ňou otočil. Každú ju mal rad pre jej veselú povahu. Ne raz som si s ňou zažila záchvaty smiechu ktoré nemali konca. Hlavne keď sme si vypili víno. Spomínam si ako ma nahovorila na prepichnutie ucha. No už nikdy by som tam s ňou nešla aj keď uznávam že pri prvej dierke som neostala....Bola proste skvela!
Druhu by som vám rada predstavila moju milovanú Lucindu Victoriu Gregorovu Pre nás známu len ako Lucy alebo dievča ktoré ma ostrihalo. Dievča ktoré ťažko prehliadnete už iba kvôli jej výzor. Stihla vysoká hnedovláska ktorá je potetovaná. Výraznejšie líčenie a vždy perfektne namaľované pery. Jej tvar bola trocha podlhovastá s jemnými lícnymi kosťami a krásnymi sivo modrými očami ktoré vedeli oklamať. Bola to veľmi veselá kôpka. Ale aj drzá a štipľavá. Nikoho nešetrila slovom. Čo na srdci to na jazyku. Tým sa riadila a to som na nej milovala a vlastne aj milujem neviem prečo hovorím v minulom čase. No späť k nej. Je milovníčka Rocku ale vypočula si aj pop. Hra na gitaru a niekedy si zahrá aj na klavíry ale to je skôr moja parketa. Spomínam si ako sme boli na našom prvom tetovaní. Na rameno si dala vytetovať ružu ktorej výhonky sa obkrúcali okolo celého obvodu. Ale bolo to nádherné. Ja som si dala len také nenapadne na ruku. Ale ona...Nebol to koniec. Teraz sa môže pýšiť tým že ľavú ruku ma potetovanú a je to nádherné niekedy jej to závidím a rozmýšľam nad tým ale ja nie som s tých. Viem že naposledy si dala na predok stehna podobizeň Marilyn Monroe. A nemienila s tým skončiť. To je asi tak všetko. Proste drsná žena ktorá na nás dávala pozor.

Naša tretia členka sa menuje Charlotte Anne Daughtrova. Nenávidí svoje meno. Preto sme jej vymysleli prezývku Charli. Viem bolo to chlapčenské meno ale páčilo sa jej a proste nemala na vyber lebo jej prischlo. S  Lucy si boli veľmi podobne. Hlavne po vzorovej stránke. Obe mali výraznejšie líčenie. Ale Charli preferovala červený rúž a krúžok ktorý mala v nose. Mala veľmi ostré rezane črty tvare ale vedela to krásne zvýrazniť a spraviť so seba dračicu Jej oči boli nebovo modré niekedy chladne a inokedy prívetivé. Tak isto ako aj Lucy mala potetovanú ruku šla jej príkladom Charlotte lenže ona mala iba vrchnú časť ruky a to boli taktiež kvety a tým skončila. Ďalšie boli na iných častiach. Chabli bola veľmi zaujímavý typ človeka. Bola spoločenská, milá. Ale bola to ona ktorá s nás všetkých mala chladnu hlavu a vedela vymyslieť pláň alebo útek. Bola tak trocha negatívna alebo skôr pesimista ale náš. Je ako naša mama ktorá sa o nás stará a Lucy  je ako jej partner. A my ich deti. Ale nie bolo to tak len preto lebo majú taký vzhľad a väčšinou chalanov to zastraší. Ale aj tak ich milujem. A proste o nej sa dozviete viac časom pretože ona je kôpka prekvapenia.




A nakoniec to najlepšie ako sa vraví no nie? Ale mam pravdu nie. 

Takže volam sa Lilieta Sienna Claris. Ale pre kamarátov Lili. Dobre pre všetkých. Som s nasej partie asi najnižšia. Dobre nie asi ale určíte a preto ma niekedy  zvyknú volať krpec alebo drobec. Som nenápadný typ dievčaťa nie som rada keď som stredobodom pozornosti aj keď to pri tých trúbach nefunguje. Mam hnedé dlhé vlasy, ktoré už narástli inak by bolo zle. Úsmev mi nezíde z tvare lebo ako vravím keď nie je úsmev ani deň sa nezačal.  Ako som povedala tie trúby ma skazili. Moje telo obsahuje tetovania a iné vylepšenia ako to nazýva Lucy. Áno niekoho napadne úchylná vec ale nemyslite na ňu. Skúsim sa vám opišať ale nič nesľubujem. Mam srdcovitú tvar s výraznými lícnymi kosťami, malým nosom jemne klenutým obočím. Hornou perou tenšou a dolnou plnšou. Priala by som si mat pery ako Andy alebo Lucy možno aj Charline čo to trepem? Všetky majú dokonale len ja som divná. Ako inak.  Na svoju postavu sa nemôžem sťažovať lebo je chudá čo som rada že som to zdedila po mame lebo ockovi už bruško rástlo. Jedine čo sa mi na sebe páčilo boli bezpodmienečne moje zelene oči ktoré boli niekedy šmrncnuté do zeleno modrých. Boli po babke ktorú som milovala Preto ich mam rada. Moja záľuba je písanie a preto sa tomu aj venujem, sem tam niečo načarbem a milujem hru na klavír. Je to také moje oslobodenie od reality. A neviem čo by som povedala nie som na nejakej zoznamke tak posúdite samé. Veď nie?
Toto sme my. A toto bude príbeh o partii dievčat ktoré sa vybrali na dovolenku ich života a šli si užiť ešte pred výškou. Príbeh bude plný radosti, zábavy ale aj smútku, hnevu a žiarlivosti. Veď ako každý jeden. Tak teraz odložte mobily a iné elektronické vecičky a započúvajte sa do nášho príbehu ktorý som sa rozhodla vyrozprávať.....

Precitala som prvú kapitolu svojho príbehu. Rukou som si rýchlo napravila vlasy ktoré sa mi uvoľnili z dolu a jemne nadvihla oči. V prvej rade sedeli moje milovane priateľky ktoré sa usmievali od ucha k uchu. Vedľa seba mali svoje polovičky. Bola som rada že každá jedna si našla toho svojho princa. Za nimi som videla svojich priateľov, rodinu a dajme tomu že fanúšikov alebo skôr čitateľky. Hľadeli na mňa a ani nemukli. Žrali každé jedno moje slovo čo ma tešilo. Jemne som sa usmiala a k svojim perám priložila pohár aby som špľachla to sucho v ústach. Usmiala som sa a pohodlne usadila
-Dobre prejdime k ďalšej kapitole. Nazvala som ju alebo skôr som sa inšpirovala Charli

Odrazový mostík.......




Tak co poviete? Ma cenu to pisat? Lebo akosika ma to chytilo. Celkom sa mi to paci a to som nevedela ani o com idem pisat. Ved ako inak :D tak prosim vyjadrite sa :) Budem len rada :)

5 komentárov:

  1. Buď prvý koment! Buď prvý koment! Buď prvý koment!
    :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    O môj bože! :OOOOOOOOO
    Zabudla som dýchať mrkva!!!!!!!! ♥ Ono to je proste dokonalé!!!!! Naozaj toto sa ti oplatí písať že ti to hovorím JA! :DDDDDD Bože každá z nich je úplne iná a to je také fascinujúce!!!!! Aspoň pre mňa hej :D
    No toto bude brutál už to vidím :33

    OdpovedaťOdstrániť
  2. určite to píš !!!!!!!! vypadá to zaujímavo :D teším sa :):):)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Som rada že som narazila na tento blog :)
    Vypadá to strašne zaujímavo :3 :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. u...u...u...užasné!!!zaujímavé...no perfektné...prosíím dlšiu...:3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. začína to zaujimavo! fascinuje ma ako je každá iná a že nie sú len také sladké dievčinky :) teším sanna pokračovanie :)

    OdpovedaťOdstrániť