štvrtok 18. júla 2013

Holiday...2

tak som tu s dalsou castou :) dufam ze na zajtrajsi twitcam ste nezabudli a okolo 20:00 si na mna spravite cas :) budem odpovedat na otazky ohladom blogu a úribehov ak budu nejake otazky :D budem sa snazit .D tajne verim ze tato poviedka sa vam paci a ze je to nieco take svieze a letne. Mojej milej Miške Bloggerke dakujem za krasne komentare a vlastne aj ostatnym :) a chcela by som odporucit par bloggov
1. Píše talentovana Miška. Dievča nelutujem že som zacala komentovat tvoje pribehy lebo su uzasne a vdaka tomu som spoznala super babu :) Odporucam ho vsetkymi 10 :) ako inak http://hlavavoblakoch.blogspot.sk/
2.Patrí mojej milovanej Kačene ktorá mi spríjemňuje dni roznymi kecami. Píše svôj prví príbeh ale oplatí sa ho čitat lebo je netypický a originálny :) Ma talent na napínave komnce čo uplne "milujem" :D :*
http://justteenstory1d.blogspot.sk/
3.Dalši blog píše pre vás určite známa Annie ktoru poznate aj keby ste nechceli. Jej uzasne príbehy stoja za prečitanie aj keby som vas mala k tomu dokopat :D ale nie. Mozem povedat ze toto dievca ma talent na situacie. Hlavne na ich opis do ktoreho sa viete vzdyd. Mam velmi rada jej stýl pisania a aj napinave konce kao inak :D proste waw :)
http://marhulkastories.blogspot.sk/
4. A posledný blog patrí dievčatu ktore som s týchto spoznala ako prvé. Moja prvá bloggerska kamarátka čo nelutujem že som ju spoznala. Toto dievča ma predbehlo ale nevadí mi to smejem sa na tom lebo vie uzasne pisat a vzdy sa nasmejem ako blbec alebo si poplacem ako mala :D milujem jej štýl príbehov a napadov :) Tu je blog mojej čiči :) ale ved čo vravím určite ho poznáte :D
http://iwillshowyouthatloveis.blogspot.sk/


Hawai už sme tu, dávaj si bacha!

Lili:



-Lili vstávaj pristávame
Niekto mnou mierne zatriasol a ja som sa pomrvila a prevrátila sa na druhu stranu ako sa to len na tom sedadle dalo
-Andy uhni to musíš takto...
Počula som mrmlať Lucy myslela som že sa jej snaží ukázať ako otvoriť sáčok od orieškov.
-Wake up!!!!!!!!!
Škrekľavý hlas mi skoro roztrhol usne bubienky. Ak by som nebola pripútaná vyletela by som a hlavou narazila o strop. S vyvalenými očami som pozrela na Lucy ktorá sa smiala na cele kolo až k nej musela prísť letuška a poprosiť ju aby sa utíšila.
-AKO myslíš
Povedala som pokojne a otočila sa k okienku ktoré som si vyrobila. Ešte som si všimla Lucyn prekvapený pohľad.
Určite čakala že jej budem nadávať a ona sa v tom bude vyžívať ako vždy. Lenže sa mýlila nedám sa nachytať znova. V tichosti sme sledovali ako pomaly pristávame. Až na menšie otrasy to nebolo nič zle. Len som musela Andy držať za ruku lebo zbledla keď sa lietadlo naklonilo veľmi prudko. Musela som sa na nej usmiať. Strachopud. Pomyslela som si a čakala kedy podvozok dopadne na pevnú zem.
O chvíľu sa tak stalo a lietadlom sa ozval potlesk za to že nás piloti bezpečne dopravili do nasej dovolenkovej destinácie.
Po menšom prihovor hlavnej letušky ktorá poďakovala za to že sme si vybrali ich spoločnosť a že sa na nás teší a blá blá blá. 
Z lietadle sme sa moc neponáhľali lebo všetci sa tam hrnuli ale mohli si uvedomiť že lietadlo s nimi neodletí späť. A k tomu ešte ani batožinu nevykladali.
Nakoniec sme sa zdvihli a vystúpili ako posledne. Rozlúčili sme sa s letuškami ktoré nás vyprevádzali a mierili cez tunel do haly kde sa všetci hrnuli k pultom s vízami. Charli ako vždy ta zodpovedná zobrala od nás pasy a mierila k voľnému pultu. Zaplatila. Dohodli sme sa že jej neskôr vrátime peniaze ale skôr jej zaplatíme jej drink na čom sme sa zasmiali. Ešte sme museli prejsť pasovou kontrolou kde nás očumoval jeden starší pán a usmieval sa ako slniečko na hnoji. Bola som prekvapená že Lucy nezadržali ako podozrivú utečenkyňu ale šlo to v pohode. Nakoniec sme sa konečne dotrepali do hlavne haly kde sme našli pas kde bol vypísaný nás let. Bolo tam veľa nervóznym ľudí a plačúcich deti. To len my 4 sme sa tešili ako malé a boli plne energie. Už som videla ako sa ubytujeme nahodíme plavky a vrhneme sa do mora. Usmiala som sa a postavila sa do rady. 
Ako prvá získala kufor Andy, potom Charli, ja a nakoniec Lucy ktorá frflajuc že nevedia že krásne kufre majú ísť prvé. Zasmiali sme sa a mierili k východu. Nasadili sme si slnečné okuliare usmiali sa na seba a vykročili cez dvere von. Ako prvé nás zasiahla teplá facka tunajšej klímy. Ale nevadilo nám to. Skôr sme sa rozosmiali až sa niektorí ako inak na nás pozreli. Našli sme našu cestovku. Kde nám milý mladík povedal kam mame ísť a pýtať si informácie a číslo autobusu. Našli sme číslo 69. Áno náhoda ako čert.
-Jasne je mi jasne kam ideme
Uškrnula sa Lucy a Andy ju buchla do ramena so smiechom
-No čo ja za to nemôžem
Obraňovala sa a šuchala si rameno. Charli šla k tomu stánku kde jej povedali že mame nájsť autobus 16 a že viac sa dozvieme tam. 
Autobus sme našli celkom rýchlo. Keď nás vodič uvidel s úsmevom k nám prišiel a kufre nám vzal. Teda čo zobral a od zvyšných nás odohnal
-Také pekne slečny by sa nemali namáhať
Žmurkol na nás a my sme sa na ňom zamihali
-Ďakujeme aspoň vidíme že džentlmeni ešte nevymreli
Laškovne naňho žmurkla. Chlapík sa začervenal a poškrabal po zátylku. Charli na ňu pozrela a ako inak ju napomenula
-No tak netráp toho chudáka a mazaj si sadnúť
Postrčila ju do autobusu v ktorom našťastie šla klíma. Hneď sme obsadili zadnú radu aby sme mohli sedieť vedľa seba. Všetky sme si povinne vytiahli slúchadla a zapli si naše prehrávače. Som zvedavá že ešte neboli vypnute. Kašľala som na to a nechala sa unášať The Script.
Oči mi začali klipkať, a keďže ako sme sa dozvedeli náš rezort je na zozname ako posledný lebo je posledný. Som si s pokojom zavrela oči a začala snívať.

Keď som sa prebrala viezli sme sa po ceste a všade dookola bola sama zeleň. Usmievala som sa a ani som nemusela ale mala som ten pocit. Andy ktorá bola vedľa mňa si so mňa spravila vankúš a ležali mi na kolenách. Lucy bola zložená na Charli a ta sa pozerala von oknom. Nenapadne som vytiahla svoj Cannon a vyfotila ich a zaznamenala našu cestu ako aj v lietadle, v dutty free alebo keď sme čakali. 
Charli sa pri blesku otočila a keď videla že fotím usmiala sa a ďalej sa venovala pozeraniu von oknom. Chcela som vedieť kde sme ale ako som si všimla v autobuse sme boli len my a ešte nejaký chalani ktorá spali všade kam sa dalo. Chudáci. Zachechtala som sa a vtedy si uvedomila že nič mi už nehrá. Pozrela som a bohužiaľ zistila že môj ipod sa vybil. Zachmúrila som sa a radšej ho zbalila aby som ho nestratila. 
O chvilu sa ku mne otočila  Charli. Aj ona zbalila ten svoj a pozrela na mňa
-Za chvíľu tam už budeme
Usmiala sa a ja som sa zaradovala
-Konečne ako dlho sme vlastne šli?
-Asi dve hodiny ale praskali ste to tak vám ti ubehlo
Jemne sa usmiala a prehrabla si vlasy. Vedela som na čo mysli. Preto som si z ruky stiahla gumičku a podala jej ju
-Ako si....
Ani nedopovedala a uškrnula sa tak sprisahanecky ako keď sme nasej matikarke na stoličku naliali lepidlo
-Jasne že sa aj pýtam
Odpovedala si a ja som sa musela zasmiať. Snažila som sa moc nenatriasať ale nepodarilo sa a Andy začala pomaly otvárať oči. Rozospato na mňa pozrela a vyzerala ako anjelik
-Už sme tam? 
Ozval sa jej rozospatý a unavený hlas
-Za chvíľu tak sa posaď a trocha preber
Poradila som jej a ona poslúchla. Vtedy som sa pozrela na Lucy a naklonila sa k nej
-Lucy vstavaj!
-Daj mi pokoj mamča, zmaturovala som tak nemusím ísť do školy
Zamrmlala a zahniezdila sa. Vtedy ma napadla jedna vec
-Ale mala by si vstať lebo všetky tvoje tetovania akosika záhadne zmizli
Stíšila som a hlas a neverili by ste ako rýchlo sa posadila a nadvihla si tričko aby si skontrolovala svoje poklady. Keď zistila že som si s nej strieľala škaredo sa na mňa usmiala
-A sme si kvit
Usmiala som sa ako slniečko. Nerátala som s tým že sa na mňa hodí a začne ma štekliť. A ja ako inak som spustila obrovsky smiech až som zobudila tých chudákov ktorý spali. Škaredo sa na nás pozreli ale potom sa zasmiali a začali sa medzi sebou rozprávať. 
-Dobre Lucy nechaj ju lebo sa pociká
Zarazila Lucynu zábavku Charli a ja som sa na ňu usmiala
-Máš u mňa drink
Žmurkla som na ňu a ona mi ukázala palec hore
-Tak vážení cestujúci akurát sme dorazili na naše poslednú zastávku Four Seasons Resort Hualalai

Oznámila s úsmevom. My s dievčatami sme sa nahrnuli k oknu a s nosmi pricapenými na ňom sme sa dívali na tu  krasu ktorú sme videli. Krásnu obrovskú stavbu ktorá bola obložená drevom. Nemala nejaké že poschodia ale bola rozľahla. Hotel mal 5 hviezdičiek a všetky služby ktoré nás len napadli. Ako sme zisti v hotely je teraz len par hosti čo nám povedala sprievodkyňa. Zastavili sme pred vchodom a pozreli sa na schody ktorými sme museli vyšlapať. Bolo to krásne, obrovské. Všetko vysvietene. Zeleň dookola a proste je to úžasné! Len sme otvárali ústa a hľadeli pred seba. Zastavil sa pri nás zamestnanec. Žiarivo sa usmial a bral naše kufre a potom niekam s nimi zmizol. Len sme sa neba pozreli
-Tento mesiac bude úžasný!
Vykríkla Andy a rozbehla sa hore schodmi ako jej to tie vysoké sandále dovoľovali. Usmiali sme sa a vybehli to za ňou. V hala bola obrovská a útulná. Charli prešla hneď k recepcii a vypýtala si naše kľúče od izieb. Ochotný personál jej ich dal a už sa k nám blížila so 4 kartami.
-Tak baby sme vedľa seba v zadnej časti kde mame výhľad na more. Izby mame vedľa seba. Takže berte kufre a ideme to omrknut. Vzali sme si kufre od poslíčka a nechali mu nejaké peniaze. 
-Dámy hoci kedy budete niečo potrebovať dajte mi vedieť
Žmurkol a odišiel niekam. Mykli sme ramenami. Vzali sme si kufre a smerovali za Charli. Zaviedla nás niekde dozadu. Zastali sme pred dverami. Rozdala nám karty a my sme s úsmevom vošli každá do svojej s tým že za pol hodinku sa stretneme u Charli na izbe ktorá bola vedľa mňa.

Ako som zavrela dvere a s očakávaním sa otočila dych sa mi niekde zasekol v hrdle. Ohúrené som hľadela na tu najkrajšiu izbu akú som kedy videla. Nebola síce najväčšia ale bola úplne najviac dokonala. Steny mali hnedú vzorovanú tapetu. V strede pri stene stala obrovská posteľ kde by sa zmestili aj traja. Mala krásne drevený stĺpy až po strop a dookola boli závesy. Na pravo bol nočný stolík z lampou a tak isto aj na druhej strane. Pri nohách postele bola mala komoda kde som si mohla niečo odložiť. Oproti mne bol menší stôl s dvoma kreslami. a par krokov od neho kreslo kde som hneď zložila svoju tašku. Odhrnula som závesy a ohromene som sa dívala na tyrkysové more kde vlny narážali a obmývali piesok.  Bolo to úplne prekrásne. Hneď som sa do toho pohľadu zamilovala. Ešte keď izba bola neporušená vzala som foták a všetko zdokumentovala. 
Kufre som zlozila na posteľ. Veľká skriňa bola na ľavo vedľa malého nočného stolíka. Prešla som k dverám ktoré boli v chodbe. Vedela som že to je kúpeľňa a bola som na ňu zvedavá. Otvorila som dvere a zasvietil. Oproti mne bola vaňa a nad ňou boli menšie okna cez ktoré šlo svetlo. Hneď vedľa bolo obrovské zrkadlo na celu stenu a dve umývadla. Naproti tomu bola priestranná sprcha. Odfotila som to  a vrátila sa späť do izby.
Všetky veci som si vybalila a našla si plavky ktoré si dnes vezmem. Boli tyrkysové s takými čiernymi akoby idianskymi vzormi čo a mi na nich veľmi páčilo boli chutne a bez ramienok. Vlasy som si prečesala a opäť vyčesala. Odmaľovala som sa a nohy si natiahla rifľové šortky. Do letnej tašky som nahádzala krém, mobil, slúchadla a knihu.
Izbu som zamkla a prešla k Charli. Zaklopala som a vtedy mi otvorila. 
-No aspoň niekto
Zasmiala sa a pustila ma dnu. Vyzula som sa a hodila sa na jej posteľ.
-Počkaj musím sa ísť prezliecť do plaviek

Len som prikývla a čakala. Keď sa objavila premerala som si jej dokonalú postavu a tetovania ktoré zdobili jej telo. Plavky mala jednoduché, tak isto bez ramienok  a farebne. Prešla okolo mňa a začala sa vybaľovať
Ja som si začala prezerať jej tetovania ako som spomínala.  Jej pravú ruku som už spomínala mala tam vytetovane kvety veľmi podobne hawaiskym ktoré boli úplne dokonale a farebne. Nemala som ich moc rada ale zvykla som si na ne. A nakoniec vyzeralo to super. Na pravej nohe mala taktiež vytetovane popínavé kvety ktoré jej siahali až do pol stehna ale už čiernobiele. Bolo to veľmi ozdobne ale jemne a elegantne. Keď sa ku mne otočila obzrela som si jej chrbát.  Mala tam to najväčšie tetovanie z celého tela. Najviac ho milovala a ja tiež. Bol to obrovsky drak ktorý sa jej tiahol od krížov až k ramenu. Bol úplne dokonalý a obdivovala som ju za to že vydržala tu bolesť a ani necekla. Ďalšie tetovanie bolo jednoduché a nenapadne pierko na Kľúčnej kosti ktoré sa dalo ľahko prehliadnuť. A úplne posledne? Pribudlo do jej zbierky ako posledne a vravela že je to pre šťastie. Pierko okolo ľavého členka a k tomu akoby retiazka ktorú mala okolo celého obvodu členka. Bolo jednoduchý a bolo veľké pomaly až k malíčku. Bola proste dokonala aj s nimi alebo bez nich. V pupku sa jej zablyskol pirsing. 
Všimla si môj skúmavý pohľad a pozdvihla obočie a pozrela na mňa pomedzi to ako si okolo pása viazala šatku.
-Čo je? 
-Ale nič len som sa zahľadela na tvoje tetovania a obdivovala som ich
Žmurkla som na ňu a ona sa na mňa zasmiala
-Si zlatá ty cukrík
Zatiahla ma za líce a ja som ju so smiechom capla po ruke. Vtedy sa ozvalo zaklopanie a smiech spoza nich. Otvorila ich a dnu sa vrútila Andy s Lucy ktoré už mali na sebe plavky a tričko. Tašky mali malé ruksaky a skackali na mieste a tešili sa ako malé. Pozrela som na Charlote a ta si vzdychla. Mala to s nami ťažké ale zvládala to.
-Ideme teda

Vyhlásila som. Vzala si svoju tašku a spolu sme prešli cez recepciu okolo bazénov kde sme si v jednom domčeku vypýtali uteráky a mierili k moru. Zišli sme po schodíkoch na krásnu plaz a obsadili si lehátka. Poriadne sme sa natreli. A utekali do mora. Teda oni ja som si sadla na lehatko a začala sa slniť a obzerať si tento krát Lucy lebo stala na kraji a smiala sa ako o život


 Toto dievča bolo tak energetické a spontalne čo som na nej milovala. Videla som ako si ju ľudia obzerajú pre jej mnohé tetovania. Ako som vravela Ľavú ruku mala potetovanú od Ramena až k zápästiu(fotku ktorá by sa mi páčila som nenašla tak pardon skúste si to predstaviť.) Na pravej ruke teda na vnútornej strane mala vytetovanú lebku a tvorili ju kvety. Bola úplne dokonala a závidela som je ju. Na ľavom stehne mala podobizeň Marilyn ktorá bola jej veľkým vzorom a obdivovala ju.(tiež som nenašla obrázok) A na strane pravého stehna mala vlka. Bol úplne krásny ale vystihoval jej skrytu povahu. Keď chcela vedela si vystačiť sama a bola veľmi samotárska ale inak by ste to na ňu nepovedali. Na ľavej strane brucha sa jej ťahali pávie pierka ktoré končili až pri panve. A pri ňom sa tiahol akoby kvetinový záhon a páv končil pod jej prsiami. Na pravej strane teda na rebrách mala vytetovaný lapač snov. Tajne verila že odoháňa zle sny a pomáha jej pokojne spávať. Pod krkom mala niečo čo som načarbala ja. Raz na hodine som sa nudila a tak som kreslila nejaký vzor ktorý sa trocha podobal na kvet. Veľmi sa jej to páčilo. Potiahla mi obrázok a dala si to vytetovať. A keď som to zbadala skoro som skolabovala. A nakoniec jej posledné skrášlenie ktorým určíte nekončí je na nohách teda na pravom mala vytetovane po latinsky nechaj lásku na osud. Bolo to dosť divne že si to dala práve ona ale budiš a na druhu si dala veľké pierko. Verila tomu že to nosí šťastie. Bola proste úžasná. Odvážna a nebojácna. Vôbec jej nevadilo že keď bude stará tak to bude divne vraví že bude spomínať a smiať sa a vnúčatám rozprávať rôzne príbehy.
Pohľad som presunula nakoniec k nasej Andy ktorá mala tiež nejaké obrázky ale nie tak veľa ako Lucy a Charli. Na pravom ramene od chrbta mala púpavu ktorá sa rozprašovala a s jej semiačok sa tvorili vtáčiky ktorý odlietli až ku krížiku ktorý mala na krku. A nakoniec mala na pravej nohe až na chodidle vytetovaný citát ktorý pre ňu veľa znamenal. Boli jednoduchý ale krásne.
A ja? Nebojte nezaostávala som pri nich som nemohla. Stiahli ma so sebou a aj mňa zdobia veci ktorých sa už nezbavím. Neboli moc napadne ale mala som ich. Na pravom predlakti z boku som mala kŕdeľ vtáčikov ktorý sa rozlietali. Na ľavom zápästí som mala malinky krížik. Podotkynam moje prvé tetovanie. Viem nič veľké ale nejak som musela začať. Ďalej na ľavej nohe pri kotníku som mala husľový kľuč. Milovala som hudbu tak som si to musela dat. Pod pravým prsom som mala na rebre z boku vytetovane slovo ktoré mi dodávalo silu. Hope. A nakoniec som si dala dve vety na stehna. 


-No tak neseď tak ako päť peňazí a makaj do vody!
Zakričala na mňa Lucy a ja som sa nenechávala dlho prehovárať. Schovala som veci a rozbehla sa k nim. Hneď mi z hlavy uleteli všetky naše tetovania ktoré sme si dali a tak poznačili naše telo. Ale možno jednu vec by ste mali vedieť. Dali sme si jednu vec ktorá ma každá. Pirsing do pupku. Všetky naraz a spoločne. A mame ešte jeden sľub ale ten neskôr. Zasmiala som sa v mysli a už sa bláznila s babami v teplej a osviežujúcej tyrkysovej vode ktorá bola slaná ale úžasná!
Vtedy sme ani len netušili že keď sme odchádzali sledovalo nás párov oči a dohadovalo sa na tajnom pláne. My sme len so smiechom zaliezli do izieb a hneď do spŕch s tým že sa stretneme tentoraz u nás na izbe. Uvidíme čo dá večer......

Ďalšia kapitola bola za nami a ja som si povzdychla a usmiala sa
-Viete čo? Neľutujem ani jednu somarinu čo som s vami spravila. Či už tunel v uchu, prepichovanie náušníc, spoločne pirsingi a nakoniec tetovanie
Usmiala som sa na ne a oni sa na mňa usmiali späť.
-Toto bola ďalšia kapitola nasej dovolenky. Ani si neviete predstaviť aké sme boli šťastné s takej maličkosti ako je more a slnko. Ale išlo o to že sme tam boli všetky. Vždy je to iné keď mate partiu ktorú ľúbite a neviete si to bez nej predstaviť
Odmlčala a potom som sa veselo zasmiala
-Dobre teda idem k ďalšej časti ktorá ma názov

Nečakaný prepad.....



Tak co poviete? Moze byt? Asi je dost dlha a obsahovo bohatsia ci na obrazky a opisy. Zatial je to take ze nie vela dialogov ale uz sa to rozbehne. Co na to zatial poviete:?

6 komentárov:

  1. :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ♥
    Ja ako nemôžem z toho!!!! Je to dokonalé ♥ Bože tie tetovania! :OOO Ja zomriem! Aj ja chcem!!!! Bože aj ja chcem ísť do toho raja!!! Oh joj to je také MEGA!!!!!!!!!!! Ty kokos o tomto sa mi bude aj snívať! Bože mrkvička moja toto je dokonalé! Áno stále to budem hovoriť! :333 Dlhá časť :33 Jujky :-*

    A k tomu "hore" :) Som neskutočne rada že som našla tvoj blog a spoznala ťa!!! Nikdy to ľutovať nebudem a dúfam že ani ty! ;) Ľúbim ťa mrkvička! :--

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prave som nasla tvoj blog a wow zacala som citat sice iba Holiday ale ty mas fakt talent:) a som vazne rada ze som natrafila prave na tvoj blog a rozhodne si precitam vsetky poviedky tu:) Mas talent dievca :) K casti uplne superhiper dokonala ach milujem tvoj mozog za toto co napisal :D ale fakt moja nova oblubena poviedka ako to tak vidim:3 ten napad je vazne skvely a dufam ze uz coskoro das novu cast;) tesim sa skym to bude :)) -ZuzkaMalik

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wauuuuu nedycham .... A chcem rychlo dalsiu cast "necakany prepad" ;) Sidissi

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak zatiaľ to vyzerá bore :) som zvedavá s ktorým z 1D to bude a kedy sa stretnú :) teším sa na ďalšiiuu

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tie tetovanie, ten opis... opis všetkého!!! dokonaléé!! aaw... tak krásne a živo to opisuješ ;) a Ďakujem za ten príhovor :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  6. O.o Mrkva! Vyzerá to neskutočne dobre! Tie tetovania a opisy a to všetko... Páči sa mi to, je to také atypické :3 Som velice zvedavá ako to bude pokračovať a ako sa to bude vyvíjať, až sa bojím skúsiť odhadnúť, lebo viem, že nejako prekvapíš :D Ale jedno viem a to, že to bude aj naďalej také perfektné, ako doteraz! :D Takže rýchlo ďalšiu si prosím! :D
    Btw, ďakujem krásne za ten link v príhovore aj za potešujúce slová :) Zase preháňaš -_- :D :D Fakt ďakujem :3

    OdpovedaťOdstrániť