pondelok 8. júla 2013

Dark Side 48

mam pocit ze posledne komentare boli id jednej osoby ale budis je tam tych 15 komentarov je tak tu je cast :D btw v Turecku bolo uzasne :D spoznala som super ludi dnes som bola s jednou vonku a proste urcite davame este akciu cez leto ideme asi stanovat velmi sa tesim :3

Ely:


-Kurva!
Skríkol. Tlak na hrdlo zmizol a ja som sa kvôli tomu rozkašľala. Moje roztrasene kolena neudržali moju váhu a ja som sa zviezla k zemi kašlúc a lapajúc po dychu ktorý mi zrazu začal zapĺňať pľúca.
Vylákane som pozrela na Nialla. Otočený bol k oknu. Päste mal zaťaté. Na krku navretú žilu. Len ticho som sedela a čakala čo sa bude diať.
-Prečo to nedokážem? Prečo nedokážem spraviť takú obyčajnú jednoduchú vec? Zabiť ťa? Zabil som už toľko ľudí bez mihnutia oka. Na kolenách ma prosili núkali mi všetko čo mali ale aj tak som ich zabil. Ale ty? Nič len ma prosíš aby som to ukončil čo najskôr. Prečo? Tak prečo som taký mäkký? Prečo to neviem?
Zúfalo splietal slova. Pomaly to nedávalo zmysel. Nevedela som čo mám robiť.
Pomaly som sa začala dvíhať na nohy. Triasli sa mi ale aj tak som neprestala.
-Niall...
Môj hlas bol zachrípnutý a drsný ako šmirgeľ. Chcela som si odkašľať ale opäť mi skočil do reči.
-Nie nič nevrav ja už neviem čo s tebou. Odkedy si mi stupila do života všetko sa kazí. Všetko sa rúca. Zayn v života nič podobne nespravil. Ale zrazu prídeš ty ako veľká voda a bum robí problémy!
Toto ma nahnevalo. Hnev začal vo mne len tak kypieť. Tentoraz som to bola ja kto zaťal ruky v päste.
-Ja som ti stupila do života? Počúvaš sa ty vôbec? Kto ma chodil otravovať do snov, kto sa mi objavoval len tak na ulici a ja som si myslela že som zošalela. Kto v noci ku mne chodil. Kto ma prepadol v uličke a následné začal navštevovať? Ty si to asi nebol čo? To bol len asi nejaký škriatok ktorý sa náhodou zjavil! Čo si o mne myslíš že som sprostá!! Samozrejme bol si to ty!! Tak láskavo na mňa nehádž vinu!
Kričala som s plných pľúc. Museli nás počuť až dole. Stupil do mňa až taký hnev že som mala chuť rozbíjať. Keby mi v hlave nebliakala kontrolka “upír“ asi by som po ňom skočila a prvou vecou utĺkla.
Jasne ako vždy žena je na vine a nik iný veď čo iné by som mohla očakávať? Chlapi! Mohli byt bohatí, chudobní, ožrani, upíry a iné nadprirodzené bytosti. Stále to je rovnaké stal esu taký istý idioti a všetko hádžu na ženy! Akoby sme mohli za všetko na svete! Akoby sme mohli dokonca aj za globálne otepľovanie! Hajzli!
Penila som a držala sa na uzde ako to len šlo.
Nádych
Výdych
Nádych
Výdych
Behalo po mojom rozume. Jediná vec ktorá ma stále nútila stať a nekričať ešte viac. Vzdorovito som hľadela na Nialla ktorý na mňa s úžasom hľadel. Pripravila som ho o slova a na jazyk mi šli ďalšie pravdivé slova.
-O čo ti vlastne ide? Stále tu melieš o tom že ako rýchlo by si ma mohol zabiť ale nič z toho! Si len obyčajný chudák ako všetci ostatní ktorý sa utešuje tým že všetko hádže na ženu! Áno to presne si! Nechápem ako som sa vôbec mohla s tebou zahadzovať!
Vykričala som  mu asi všetko čo som mala na jazyku
-Čo prosím!
Skríkol stále omámený mojimi slovami. Zúrivo som vydýchla a spravila otočku k dverám. Ražné som kráčala k nim a stále si v mysli opakovala aký to je idiot.
-Kam si akože myslíš že ideš?
Skríkol za mnou
-Čo najďalej od teba
Odsekla som mu a s hrdosťou kráčala preč.
-Len to skús!
-Tak sleduj a uč sa!
Rukou som uchopila starodávnu kľučku ale vtedy ma schmatol za rameno a bolestne mnou otočil. Surovo ma hodil o stenu a ešte zúrivejšie na mňa hľadel
-Čo tým akože chceš povedať? Že som srab? Že nič nedodržím
Viac som sa naklonila k nemu .Tvar sme mali od seba len pár milimetrov. Ale nebála som sa
-áno to si presne myslím
Vravela som to pomaly a dávala pozor na doraz a artikuláciu.
Už som myslela že som ho dostala že ma nechá tak. Že ma nechá odisť.
Ale čo som ma to vôbec napadlo?
Nezmysel
Nečakala som že toto spraví. Surovo sa prisal na moje pery. Od prekvapenia som nezavrela ani oči. Jeho pery boli drsne a necitlivé. Plne zvieracej túžby Chcel si len dokázať svoju chlapskú pýchu ako každý.
Až bolestne naťahoval moje jemne pery. Bála som sa aby mi ich neprekukol ale napočudovanie bol jemný ale zároveň drsný. Rukami ma objal okolo bokov a tuhšie si ma k sebe prisunul.
Poddala som sa mu.

Jazykom sa pomaly prebojoval do mojich úst a začal sa neľútostný boj ktorý nemal konca. Na jeho bozkoch som začínala byt závislá. Nevedela som si odoprieť. Boli ako droga. Také chutne a také sladké.
Boli ako zakázané ovocie do ktorého som sa zamilovala.
Pomaly sa odo mňa odtiahol a hlboko sa mi zadíval do očí.
-Vieš prečo ta neviem zabiť?
Jeho hlas bol taký vyrovnaný a taký pokojný až ma striaslo. Záporne som pokrútila hlavou a čakala. Pery mu zaihrali ľahkým úsmevom. Tie svoje dokonale oči privrel a pomaly sa ku mne naklonil. Dráždivo sa obtrel o moje ucho.
Ja som len čakala. A dúfala.
-Lebo ta potrebujem. Vďaka tebe sa opäť cítim ako človek. Zazívam také pocity ako nikdy doteraz. Cítim sa byt živý a nie len ako kus kameňa. Prepáč ak sa niekedy správam ako idiot. Proste bojím sa čo so mnou robíš. V živote som nič také nezažil až ma to desí. Prepáč ak som zbrklí alebo hrubý.... Ely...Prosím buď moja.....
Slova boli plne citu a zúfalstva. Potreboval ma. Vedela som že tam je niečo iné alebo skôr dúfala som. Lícom sa oprel o to moje a čakal. Svoju roztrasenú dlaň som zdvihla a nežne prešla po jeho krásnej tvary.
-Budem...



Tak čo vravite? rychli zvrat :D :D dufam ze sa pacila cast :) podmienky platia ako vzdy tak uzite si ju :)
btw menila som vzhlad blogu dufam ze sa vam paci :)


15 komentárov:

  1. Ti jebe :DDDDDDD ona po ňom jak začala vrieskat!!! Ty kokos ja by som sa asi zabila sama a nie ona ide do neho :DDD to je úplná bomba :33 inak ako bude jeho?! A ja to chcem mať tu pekne napísané takže .... píš novú časť a hneď :DDDD proste DOKONALOSŤ <3
    a tie komentáre že od jednej osoby tak sa ti to zdá? Koho zbijem?! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ..... Nech Ti nejebéééééééé !!! :D to čo boloo ? :D ... tááá mu pekne naložila ... Jój :D .... Vzhľad je úúúžasnýýý :PPPP ..... a čast ? :....DOKONALOSŤ .... ... ako vždyy .... ... ♥ ♥ ;)
    Lenka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. On ju nezabil,už som čekala že bude koniec ale niee,HURÁÁÁ,kostolné zvony :D Je to dokonalé,nič krajšie som v živote nečítala,keď začala vrieskať,ty kokos,a ten bozk,niečo úžasné,ten koniec,lepšie ako v starých romantických filmoch :) :) ďalšiu !! :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. čakala som tento zvrat, takže prekvapená nie som :DDDDDDDDDDDDDDD je to skvelé ako vždy :)) ja by som mu ešte strelila facku až potom povedala, že "budem", ale tak no .. to som ja :DDDDDDDDDD šup šup ďalšiu, chcem vedieť ako sa zatvária ostatný :DDD *K*

    OdpovedaťOdstrániť
  5. :OOOOOOOOOOOOOOOO to bolo tak sexy :D :D usmievala som sa ako idiot :D D: super časť! BOJ LIKE ! :D okamžite ďalšúú :D
    -rebeka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. JA NEDÝCHAM! dievča spôsobila si mi infarkt :3 super časť teším sa na ďalšiu
    -BARA

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Teraz by sa hodil Niallov pohľad :) čo si on myslela keď mu to všetko vykričala :) krásne to rozpisuješ ;) najviac sa mi páčilo ako sa jej prisal na pery :33333 good job, honey!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. woh woh woh!!! this is what?? :O :O :O UŽASNÉ!!! ďalšiu prosím :3

    OdpovedaťOdstrániť
  9. <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
    oni budu spolu
    jaaaaaaj
    i'm happy
    to je tak dokonale
    waa <3

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Cim asi tak zacnem..hmm :333 vzhlad uuuplne dokonaly :3 a cast este viac..:3 nikdy by ma nenapadlo ze sa to takto zvrtne..:D akoze vrrr :333 chapendujes ci? :D on je taky idiot ale taky ňuňo :3 ze az..:DDD miestami ma vytacal miestami som sa usmievala jak idiot a miestami som sa rozplyvala :3 co v podstate robim vzdy :3 neskutocne sa tesim na dalsiu :3 inak uz som si spomenula ;) :DDD ti napisem :D Sááš. :) nemchaoem naco sa podpisujem ked som prihlasena.. Boooze tota moja blondinska logika. -,- :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Fuuu...už som sa bála, že ju zabil....kokos nedes ma !! je to perfektne pekne zasa spolu a tak to aj bude...jasne ?!! ...maš odo mna velky obdiv za to, ako užasne píšeš. Perfektne...šup, šup dalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Dokonalosť :) mohla mu naložiť aj viacej ale nevadí :-D :-D teším sa na ďalšiu a sorry že nepridávam komenty ale akosi v poslednej dobe nič nestiham :-D
    *Janka*

    OdpovedaťOdstrániť
  13. miestami ma vytacal miestami som sa usmievala :D :D :D dúfam že sa už Ely nebude chcieť umierať :p :D dokonalé :P

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Další!!! Netýrej mě a mazej psát!!! Ten příběh je jako droga... a ještě k tom dokonalý ;333

    OdpovedaťOdstrániť
  15. O.M.G ja som sa zlakla že on ju zabije:DD ale žije to je dobre :3 ach oni budu spolu :3 tešim sa na ďalšiu časť ;)

    OdpovedaťOdstrániť