sobota 18. mája 2013

Dark Side 42

baby prepacte ze je tak neskoro ale po prve som cakala na komenty a skor sa to nedalo lebo som musela odovzdavat dolezite navrhy do skoly ohladom mojich koncorocnych prac. A bolo toho vela a aj este len bude. Upozornujem ze buduci tyzden nic nepridam lebo idem na plener zo skoly. Ideme kreslit do terchovej prirodu tak sa ide makat. Potom pridem a bude cast. Len vravim. Tak dnes davam cast aby som vas potesila. Komentare stale platia tych 15 menej nie :) uzite si cast :)




A vtedy sa to stalo. Do môjho nosa udrela tá známa sladkastá, svieža, korenistá vôňa. Bola taká zmyselná ako vždy. Taká úžasná a taká plna života. Zhlboka som ju vsal do seba a užíval si ten pocit rozkoše ktorý sa rozlial do môjho tela. Rozprúdil vo mne život.
Klam ktorý cítia len živé bytosti. Hlupák Niall. Nemohol si uvedomiť že od nej chodil nasiaknutý vôňou. Vždy sa okolo neho vznášala. Keby nebola stále taká istá myslel by som si že konečne si užíva život. Ale nie. Moje čuchové bunky sa nedali oklamať. Cez zatvorene oči som sa usmial. Uvedomoval som si tu blízkosť. Ach Niall žeby si bol taký hlupak a nasmeroval ma k nej až tak blízko? To až tak nerozmýšľaš? Tie roky ti uberajú na rozume. 
Inštinktom som prešiel cez 3 ulice. Vôňa bola čím ďalej tým výraznejšia a intenzívnejšia. Viac ma k sebe vábila a vábila. Išiel som sa s nej zblázniť. Tesáky sa mi začali predlžovať a telo pripravovať na lov. Zhlboka som dýchal aj keď mi to bolo na dve veci. Zastal som až pred nenapadám panelákom. Obišiel som ho a pomocou požiarnych schodku vyšiel až hore. Vôňa sa ťahala až z podkrovného bytu na západnej strane. 
Keď som si myslel že zošaliem tak si viete predstaviť ten pocit keď ste od niečoho len na krok. Teraz som zažil pravý význam šialenstva.. Moje svaly sa sťahovali a sťahovali. Moje žľazy začali vylučovať nebezpečný jed a oči temneli. Voňala tak krásne. Tak sviežo a hlavne tak chutne. Bola ako gurmánsky kusoch od toho najslávnejšieho kuchára. Tak dokonale dielo. Nečudujem sa že ten somár jej podľahol.
Lenže treba ju zabiť. Vie toho už moc veľa.
Opatrne som otvoril okno. Už som stal v strede izby. Ocami som vyhľadal zdroj tej lahodnej vône. Zdroj tej spievajúcej krvi. Tej suky ktorá očarila somára Nialla. 
Prvý pohľad na ňu. Na jej čokoládové vlasy, plne ružové pery ktoré boli mierne pootvorene a pokojne dýchali. Ružové líca....A ta vôňa k tomu....
Zhlboka som sa nadýchol. Moje vnútro bolo zrazu ako v jednom ohni. Pripadal som si akoby som opäť zazíval zmenu. Musím ju mat. Jazykom som si lačné prešiel po perách ktoré sa prisali už na stovky krkov. Pomaly som podišiel k posteli. Prstami som ju jemne pohladil po tých horúcich lícach. Opatrne som prechádzal po jej kontúrach. Začala sa mierne mrviť a nepokojne zamrnčala. Neprestal som. Chcem aby bola hore! Vždy je to zábavnejšie keď sú hore ako keď spia. Viečka sa jej mierne trepali. A ja som jej do podvedomia začal vtláčať pocity. Otvorila oči. Cez hmlu na mňa hľadela. Bol som očarený tými veľkými smaragdovými očami. Na chvíľu som sa prestal sústrediť ale musel som sa spamätať.  Usmial som sa. S prudká som sa k nej naklonil a dravo ju začal bozkávať. Spodnú peru som jej nemilosrdne kusol a ťahal. Jazykom som prechádzal po perách a čakal.  Najprv len tak ležala. Bez pohybu. Bez ničoho. Ako prázdna schránka. Keď som avšak pritlačil a začal na ňu naliehať konečne som sa dočkal spolupráce. Jednou nohou som stal na zemi a druhu mal položenu na posteli. Rukami som sa oprel o posteľ. Chcel som si užiť.



Neviem však čo sa stalo. Bola tak rozvášnená. Tak rozpálená. Pripravená na mňa
A zrazu?
Začala ma sácať a odtláčať od seba. Postavil som sa a zaskočené na ňu hľadieť. Čo to ma byt? Nemala by sa vzpierať. Mala by sa mi poddať ako ostatne. Veď som jej do hlavy dal čo od nej chcem. 
Zaostril som na jej tvar. Prekvapene až vyjavene na mňa hľadela so zdvihnutým obočím.
-Kto si?




viem opät kratke ale snazim sa aby to bolo napinave a necakane. Zahadne a zazivne. Dufam ze sa paci a tych 15 komentarov stale plati.

16 komentárov:

  1. carrotka moja to je v poriadku :** viem ako toho máš teraz veľa, takže je to v poriadku, že sme tak dlho museli čakať :))
    a nakoniec .. oplatilo sa čakať :DDDDDD aj keď to je krátke, tak je to skvelé, dokonalé .. proste žiadna novinka :DDDDDDD
    ten Zayn, wrrrrrr .. ešteže viem čo bude nasledovať inak by som sa tu išla zblázniť :DDDDDDDDDD
    moje zlato .. uži si tam tú prírodu, je tam krásne :** poriadne to nakresli lebo ja stále čakám na môj darček :DDDDDD a takisto čakám na pokračovanie nech bude aj o mesiac :** *K*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wau ... NevAdí že čakáme tak dlho kazdy má predsa svoj život ;-) ... Uži si to tam :-P .. Veľa šťastia prajem .. A k časti ?? .... Aaaaa :-D .... Nemám slov hrabne má predsa.. Neviem čo sa.stane ..je to úžasné a pitam sa?? .. Ako to dokázala ??? Nechapem proste a Zayn má sere vrrrr !! ...Je to proste úžasné !! Nedycham ..... !!!
    <3 <3 :-* :-)
    Lenka ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kto si?!?!
    Akozeeee mrkvaaaa toyo čo?!?!?!
    Okamziteeee naval ďalšiu :33

    OdpovedaťOdstrániť
  4. áááááá .. ty si zošaleláá? -_- :D akože takto to ukončiť že sa nehanbíš -_- :D neskutočne dokonalé to je :33 šupito dalšiu:)) dokonalooooooooooosť! :3 takže rýchlo daj dalšiu lebo mne porazi !! a naj tam čo najskor dokluše Niall .. -_- neže aj jej sa dačo stane .. -_- :DD bo uvidíš rošambo .. :DD taže tak :DDD Sááš

    OdpovedaťOdstrániť
  5. :O já nemám slov! :D je to naprosto dokonalé :3 na tohle si ráda počkám :) a jako ten Zayn.. co to je? :D on je achh :D:D těším se na další :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Waaau... a este raz jedno velke wau :) Stale ma neprestavas prekvapovat tym co robis :D A rob to dalej :D :D C'est magnifique et j'espere que nous pourrions rencontrer a Techova bien sur :) Pridala som ti robotu :D teraz len prelozit ze? :D Aale kedze si odovzdala tie prace do skoly.. nebudem ta tymto zdrziavat :D (Je to uzastne a dufam ze sa stretneme v terchovej :D Inak vela stastia s tymi kopcami :D nie su najkrajsie :D :D *anonyM* :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. wow :-) daj dalšiu inak zošaliem

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ááááááá.....wau ty kokšo ja nemám slov :D takto zabiť má dokážeš len ty :D myslím že sa oplatilo čakať lebo toto som fakt nečakala :D....normálne tak sústredene, zažrato som to čítala a zrazu bol koniec...prečo taká krátka? ale zase lepšia krátka ako žiadna :D týždeň nič nepridáš...žiadnu časť? si robíš pi...ehm ehm srandu nie? zase budem na ihlach že ako sa to bude vyvíjať a aj napriek tomu sem prídem skontrolovať či si náhodou nedala časť :)....
    btw ona si myslela že je to Niall že? či? :D :D
    *Janka*

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Djsixhgs strasne sa tesiim ze si dala novu cast :3 deebil Zayn-.-.-.-

    OdpovedaťOdstrániť
  10. och bože,kokos! nedýcham! :X úžasné to je! :)
    -V.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ouuu shit :OOOO dokonale *Viki*

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ááááááá.....wau ty kokšo ja nemám slov :D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. omg! nie Zayn nie! ONA A NIALL" preboha to je ale trt toto :D joj jak ma to vytočilo teraz :D ach! ďalšia okamžite! :D :D
    -tvoja verná čitateľka

    OdpovedaťOdstrániť
  14. !!!!!!!!! nie! :D Zayn nie:/ on je môj! :D :D ďalšiu honem! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  15. :OOO to čo je ? wau . fajnove to je ... teším sa na ďalšiu

    OdpovedaťOdstrániť
  16. :OOO to čo je ? wau . fajnove to je ... teším sa na ďalšiu

    OdpovedaťOdstrániť